Yeniden Refah Partisi İnegöl’de suç duyurusunda bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeniden Refah Partisi İnegöl’de suç duyurusunda bulundu
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Mar 2024 / Per 11:25
/ 2.472 Kez Okundu
| |

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, yazılı bir açıklama yaparak seçim çalışmaları sırasında partiye ait bayrak, pankart, afiş ve billboardlara yönelik saldırıları kınadı ve bu konu hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Tüm ilçe halkımızı ve basın mensuplarını saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.
Bugün nahoş bir olay sebebi ile basın açıklamamızı yapıyoruz.
Epeyce bir süredir seçim çalışmaları kapsamında yapmış olduğumuz, Bayrak, Pankart, Afiş ve Bilboard çalışmalarımıza yönelik sürdürülen düzenli bir saldırganlık var.
Bu doğrultuda, süsleme, ilan ve reklam amaçlı yaptığımız tüm  argümanlar, materyaller birileri tarafından sürekli ya kesiliyor, ya yırtılıyor, yada üzerlerine karalama ve yazılar yazılıyor. Bu şekilde Yeniden Refah Partimize, Belediye Başkan adayımız Sayın Mehmet Kaygusuz beye, ve  bizlere zarar vereceğini düşünen düşüncesizler zuhur etti.
Bugün bu konu ile ilgili, Belediye Meclis Üyesi adayımız, Avukat Gözde Çelik hanımefendi ile, Cumhuriyet Baş Savcılığına suç duyurumuzu yaparak hukuki süreci de başlatmış olduk.
Oysa ki, Seçimler farklı siyasi görüşlerin birbirlerine saygı sevgi ve hoşgörü ile yaklaştığı, bu necip millete hizmet edebilme yarışıdır.
Ama maalesef bu sürece bu şekilde yaklaşmayıp, seviyesiz, şuursuz ve  en hafif tabirle cahilane bir saldırganlıkla yaklaşarak sonuç alabileceğini düşünen, kul hakkını bilmeyen sorunlu insanlar var.
Ancak bu sorunlu insanların bilmediği bir husus var. O da Yeniden Refah Partimizin o reklam ve tanıtım materyallerine girdiği için hızlı bir yükseliş ve teveccühe mazhar olduğunu sanmalarıdır.
Halbuki Yeniden Refah partisi, her şeyden önce zihinlerde ve gönüllerde hak ettiği yeri almıştır, almaya da devam edecektir İnşallah.
Bu tür saldırganlıklarla, hiçbir kişi veya kişiler bizleri, bu çirkef ve çirkin eylemlerin içine çekemeyeceklerdir. Çünkü bizler, Yeniden Refah Partililer olarak Genel Başkanımız, Doktor Fatih Erbakan Liderimizin; Biz siyasete Nezaket ve Zarafet getireceğiz sözlerini temel almışız.
Bu temel esas ışığında, basın açıklamamızı Yunus Emre’nin güzel sözleri ile bitirelim.
Biz gelmedik kavga için.
Bizim işimiz sevgi için.
Dostun evi gönüllerdir.
Gönüller yapmaya geldik.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.