Yeniden Refah Partisi kampüsün peşini bırakmıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeniden Refah Partisi kampüsün peşini bırakmıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Ara 2019 / Per 19:04
/ 4.856 Kez Okundu
| |

Yeniden Refah Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kocaağa, AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in kampüs sorunu benim mevzum değildir açıklamasına tepki göstererek bu bizim mevzumuzdur dedi.

Yeniden Refah Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kocaağa yaptığı açıklamada “Yeniden Refah Partisi İnegöl Gençlik Kolları olarak İnegöllü öğrencilerimizin yanındayız. Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü öğrencilerinin yaşadığı ulaşım ve yemek sorununu yakından takip ediyoruz.Daha açılmadan siyasi sorunlarla gündeme gelen eğitim kampüsü, eğitim ve öğretim hayatına başladığı günden beri maalesef sorunlarla gündemimizi meşgul etmektedir.”
 
HAYAL KIRIKLIĞI

 
Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in söylemlerinin hayal kırıklığı oluşturduğunu belirten Kocaağa “Rahmetli Erbakan Hoca’mızın da dediği gibi “Akıl, bir işin sonunu düşünmektir. Yani kârını, zararını çok iyi hesap ederek bir işe girişmektir. Çünkü son pişmanlık para etmeyecektir. Ve ‘ah keşke’ sözleri, akılsızlığın neticesidir. 21 Ağustos 2019 tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden milletvekilimiz Sayın Vildan Yılmaz Gürel Hanımefendi konuyla ilgili olarak “ İnegöl Ve Bursa’nın Tüm Sorunlarıyla Yakından İlgilenip Çözüme Kavuşturmak Bizim Görevimizdir.” açıklaması yapmıştır. O günden bugüne değişen nedir?  Yaparsa AK Parti yapar ve gönül belediyeciliği sloganlarıyla yola çıkan yöneticilerin karşılaştığı problemlerde “Çözüm makamı ben değilim. Benlik bir mevzu değil. Yetki konusunda benim bulunduğum koltuğun sihirli değneği yok.” diyerek sorumluluktan kaçması bizlerde hayal kırıklığına sebep olmuştur. “
 
SEÇİM OLSAYDI ÇÖZÜLÜR MÜYDÜ?
 
Seçim olsaydı kampüsteki problemin çözüleceğini ifade eden Kocaağa “Eğer 2020 yılının ilk aylarında seçim olacak olsaydı bu konu vekilimiz ve siyasiler tarafından çözümsüz bırakılır mıydı? Seçim dönemlerinde siyasi malzeme olarak kullandıkları eğitim kampüsünün bugün çözümsüz bırakılması pansuman tedbirlerin gerçek çözüm olmadığını bir kez daha göstermiştir. Ne yazık ki bu konuda da bedeli yine millet ödemiştir. Artık eski devir geçti ceketimizi koysak kazanır devri bitmiştir. Yetkisiz kurumlar ve etkisiz yöneticiler İnegöl’ümüzün sorunlarına çözüm üretememektedir. Halkımızın her sorunu için bir kez daha diyoruz ki artık umut var, artık çare var, artık Yeniden Refah Var!”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.