Yerel seçim öncesi mesaj “Çare Saadet Partisi”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yerel seçim öncesi mesaj “Çare Saadet Partisi”
21 Ara 2018 / Cum 18:53
/ 16.437 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi İlçe Gençlik Kolları, yapmış olduğu divanla 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimin startını verdi. Yapılan konuşmalarda: “Çare Saadet Partisi’nde” mesajı verildi.

“GELECEĞİMİZİ KARARTMAK İSTİYORLAR”

Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Resul Cerhal, “Teşkilat birimimiz ukdesinde sokaklardaki kardeşlerimize ulaşma dertlerini dinleme ve tanışma maksatlı yapmış olduğumuz köşe başı adlı programımızda varmış olduğumuz sonuç içler acısı. Gençlerimize 10 arkadaşınızdan kaçı namaz kılıyor diye sorduğumuzda gelen cevap sıfır. 10 arkadaşınızın kaçı alkol uyuşturucu vb. şeyler kullanıyor diye sorduğumuzda gelen cevap en az 5. 10 arkadaşınızdan kaçının sevgilisi var diye sorduğumuzda gelen cevap en az 8-9. 10 arkadaşınızdan kaçının sevgilisiyle evlenilebilir diye sorduğumuzda ise gelen cevap maalesef en fazla 1 ya da 2. Bu durum göstermektedir ki gençlerimizin bugünü ve geleceği karanlık eller tarafından karartılmak istenmektedir.”

“Gençlerimizin ahlak ve maneviyata dair tüm şuurunun kaybettirilmesi istenmektedir. Biz milli görüş Saadet Partisi Gençliği olarak bu karanlık tablo karşısında gençlerimizi aydınlığa çıkaracak onları şuurlandıracak projelerimizi çalışmalarımızı hayata geçirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Borçlar içinde sıkışmış esnafımızın, oğluna elbise alamadığı için intihar eden vatandaşımızın, üzerlerine yüklenen yükün altında yaşam mücadelesi vermeye çalışan halkımızın, çocuğunun geleceğinden endişe eden anne ve babalarımıza diyoruz ki üzülmeyin, gelecek için, ekonomi için, adil bir düzen için, yaşanabilir bir Türkiye için, çare var, çare Saadet Partisi” diye konuştu.

Toplantıya misafir konuşmacı olarak katılan Genel Merkez Tanıtma Komisyon Yardımcısı Enes Simit, Türkiye’de aktif olarak sosyal medya kullanma oranının %60’larda olduğunu belirterek, bugün geldiğimiz noktada sadece medyanın gücü var demenin eksik olacağını gücün medyası var ibaresinin daha uygun olacağına dikkat çekti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.