Yetenek Sizsiniz’e İnegöl damgası!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yetenek Sizsiniz’e İnegöl damgası!
29 Mar 2018 / Per 11:59
/ 26.261 Kez Okundu
| |

İnegöl’den ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasına katılan Mehir Miray Atıcı ile Ahıskalılar Derneği Folklor ekibi, performanslarıyla finale kaldı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2017-2018 sezonunda finale kalan 6 yarışmacı ve grup belli oldu. 

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran'ın jüri koltuğunda oturduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin yarı finalinde; Nehir Miray Atıcı, Dans Alaturka grubu, Enes - Emre Yarımbaş, Akhok Halk Oyunları Ekibi, İnegöl Ahıskalılar Derneği Folklor ekibi ve Sergen Şevik - Mert Mengiçfinale çıkan isimler oldu. 

Yetenek Sizsiniz Türkiye’de finale kalan genç yetenek İnegöllü Nehir Miray Atıcı, performansıyla hem jüriyi hem de izleyenleri büyüledi. Atıcı jüriden tam not aldı.

Müzik eğitimi almamasına rağmen muhteşem bir performans sergileyen Miray Atıcı, dinleyenlere müzik ziyafeti verdi. Hülya Avşar, Miray’a övgüler yağdırarak, “Müzik eğitimi almamana rağmen bunu yapabilmen müthiş bir yetenek. Resim hocası olan babanın dinlediği müziklerle kulak dolgunluğuyla bunu icra edebilmek bir yetenek. Ama sen öğretilmeden bu noktaya geldin. İçinde kayboldum gittim” dedi. 

Ali Taran, performansı beğendiğini belirtip “Bu defa detone olmadan buraya geldin. Eğitim de almış olsan yeteneğinin bu olduğunu düşünüyorum” yorumunda bulundu. Acun Ilıcalı ise Miray’ı mükemmel bulduğunu söyledi.

Atıcı’nın Babası Metin Atıcı Resim öğretmeni, annesi Mine Atıcı ise Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, müdür yardımcısı olarak görev yapıyor. Özel Devrim Kosova Ortaokulu’nda eğitimini sürdüren Atıcı, operanın yanı sıra eğitiminde de çok başarılı bir öğrenci. 

Nehir Miray Atıcı’nın yanı sıra yarışmada yarışan Ahıskalılar Derneği Folklor ekibi de finale çıktı. Ekip, performansıyla hem jüriyi hem de izleyenleri büyüledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.