Yetersiz Kaldığınızı Kabul Edin

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
19 Ara 2016 / Pzt 16:26
/ 3.349 Kez Okundu
| |

Dün akşam meydana gelen yangın sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Müdürlüğü İnegöl’deki eksiklikleri kabul etmemesi tepkilere neden oldu.

Büyükşehir belediyesi itfaiye daire müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, dün akşam gerçekleşen yangında yaptığı açıklama “İhbar gece saat 00.05’te yapıldı. İnegöl Merkez Grubu, İnegöl Sanayi Grubu ve Alanyurt Grubu aynı anda sevk edilerek, 3 dakika gibi kısa bir sürede 4 araç ve 50 ton su ile müdahaleye anında başlandı. Bunun üzerine merkez ekiplerimizden Kestel, Gürsu, Küçükbalıklı, Küçüksanayi, Gemlik, Yenişehir gruplarımızdan destek ekiplerimiz çıkartılmış, ayrıca Buski'ye ait İnegöl de görev yapan 4 tanker, İnegöl Belediyesi'ne ait 1 tanker, Bozüyük Belediyesi'nden 1 müdahale aracı tedbir maksatlı yangına müdahaleye destek olmak için çağırılmıştır. Toplam 19 araç ve 60 personel ile yangın olayına acilen müdahale edilmiş olup, hiçbir şekilde su, araç ve personel yetersizliği yaşanmamıştır.” İfadeleri kullanıldı.

Büyükşehir belediyesi itfaiye daire müdürlüğünden su,araç ve personel eksikliği olmadığı vurgulanırken dün akşam yaşananlar ise tam aksini iddia eder biçimdeydi.

İTFAİYE PERSONELİNE SALDIRI GİRİŞİMİ

Araçlardaki suyun bitmesi nedeniyle yangın, işyerinin yanındaki diğer işyerlerine sıçradı. Bu sırada vatandaşlar, itfaiye ekiplerine tepki göstererek saldırmaya çalıştı. Polis ekipleri araya girerek vatandaşları uzaklaştırdı.

FOTO VE VİDEOLARDA HERŞEY ORTADA

Öte yandan haberler için çekilen video ve fotoğraflarda suyun bitmesinden dolayı itfaiye personelinin beklediği görülmesine rağmen İtfaiye daire müdürlüğünden yapılan açıklama tepkilere neden oldu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Osmanbey caddesinde meydana gelen yangın sonrası bir çok tepki açıklaması yapılırken sosyal medya üzerinde de Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin sınıfta kaldığı ifade edildi.

Aysel Çetin Uysal Dalga geçmiş resmen büyük şehir bu açıklamasıyla. İzlediğim görüntülerde hepi topu 2 itfaiye aracı ve toplasan 5 10 itfaiye eri vardı. Görüntüler bütün gerçeği yansıtıyor. Yazık çok yazık. Büyük şehir resmen İnegöl'ü sömürüyor. Çok geçmiş olsun yangında zarar gören esnafımıza da.

Recep Salık Dalga geçer gibi görüntüleri gözüne sokmak lazım

Semih Incebay Gözümüzle görmesek inanacağız. İyi bakın fotoğrafa yangın var müdahale yok. Neden çünkü su yok.

Rüstem Mirza 3 itfaiyeden 1boş geldi.

Ramazan Yıldırım Yönetemiyorsanız bırakın yönetmeyi bilen yapsın her şeyi dert itfaiyesi bir dert. İnulaş bir dert her şey sorun

İlhan Yılmaz Bunun sorumlusu başta duyarsız İnegöl halkı ardından itfaiyeyi önemsemeyen bir avuç itfaiyeciye koca şehri emanet eden büyükşehir belediyesi. Ne acıdır ki bu ilk olmadığı gibi son da olmayacaktır.

Bayram Ilgin İnegöl ün itfaiyelerini geri ver Altepe gerçekten yaktın İnegöl’ü

SU BİTTİKTEN SONRA İTFAİYENİN HALİ

inegolonline.com/diger_resimler/19122016-162603_962566.jpg" style="height:299px; width:450px" />

inegolonline.com/diger_resimler/19122016-162603_134893.jpg" style="height:600px; width:450px" />





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.