Yetkililer Alanyurt’ta ki toz bulutlarını artık görsün

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Eki 2023 / Cum 14:39
/ 1.299 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi İnegöl Mahalli İdareler Başkanı Fatih Demircan, Alanyurt bölgesinde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları nedeniyle oluşan toz bulutlarına tepki gösterdi. Demircan, çalışmaların bir an önce bitirilmesi ve vatandaşların rahatlatılması gerektiğini söyledi.

Demircan, yaptığı açıklamada, "Alanyurt bölgesinde altyapı çalışmaları koordinasyonsuzluk, kesilen sular, bozuk yollar ve son olarak da toz çilesiyle keşmekeş haline geldi. Bölgede yaşayan vatandaşlarımız evlerinin camını açamaz, nefes alamaz, parklarda oturamaz ve dışarıda yürüyemez hale geldi. Özellikle araç yoğunluğunun olduğu sabah ve akşam saatlerinde resmen Alanyurt tozda görünmüyor. Altyapı çalışmalarını yürüten BUSKİ ekiplerini ve İnegöl Belediyesi ekipleri ile yetkililerini bu toz bulutlarını görmeye davet ediyorum. Çalışmalar bitene kadar da duruma acil çözüm bulunması ve vatandaşlarımızın rahatlatılması gerekmektedir. En kaba haliyle çalışma yapılan sokaklar günün belirli saatlerinde sulanarak aşırı tozlanma engellenmelidir." dedi.

Demircan, hizmetin eziyete dönüştüğünün altını çizerek, "Tabi konuya geçici çözüm bulmak, vatandaşlarımızın günü kurtarması ve rahat etmesi açısından önemli. Temelde bu çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi gerekmektedir. Geçtiğimiz ay yine aynı konuyla alakalı bir açıklama yapan Yeni Mahalle Başkanımız Mustafa Adak'ın da dediği gibi Vatandaş yatırım geldiğine sevinemez hale gelmiştir. Hizmet, yanlış belediyecilik anlayışıyla eziyete dönüşmüştür." diye konuştu.

Demircan, yetkililere çağrıda bulunarak, "Alanyurt'taki çalışmalar hızlandırılarak en erken zamanda bitirilmeli ve vatandaşların konforu artırılmalıdır. Özellikle kış mevsimi iyide iyiye yaklaşırken, kazılan yerlerde gerekli kapatma çalışmaları yapılarak asfaltlama işlemi bitirilmelidir. Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak, Halka Hizmet Hakka Hizmettir anlayışıyla vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmeye ve bu süreci takipçisi olmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.