Yetkililerden mantıklı bir açıklama bekleniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yetkililerden mantıklı bir açıklama bekleniyor
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Kas 2019 / Cmt 16:32
/ 4.554 Kez Okundu
| |

Alanyurt ile 2.OSB arasında yapımı yılan hikâyesine dönen yolun çalışmaları tekrar durdu. Yetkililer ise sessizliğini korurken yolun Eylül ayında tamamlanacağı söylenmişti.

İnegöl – Yenişehir arasında gerçekleşen duble yol çalışmaları aradan geçen 5 sene geçmesine rağmen tamamlanamadı kalan 2,6 km yol yılan hikayesine döndü.

2014 yılında çalışmalarına başlayan İnegöl-Yenişehir yolunun son etabı olan İnegöl-Alanyurt yolu genişletme aradan 5 yıl geçmesine rağmen tamamlanamadı. İnegöl-Yenişehir kara yolu üzerinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Alanyurt bitimine kadar olan alanda çalışmalar durdu.

PROJE DEĞİŞMİŞTİ
İnegöl-Yenişehir kara yolu üzerinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Alanyurt bitimine kadar olan alanda çalışmalar durma noktasına geldi. 2017 yılında projede değişikliğe gidilerek, İnegöl-Yenişehir arası yolda Alanyurt’ta kooperatiflerin bulunduğu alanla köyün eski yerleşim alanlarının bulunduğu yerde 12 metre genişliğinde, 5 metre yüksekliğinde, her türlü aracın rahatlıkla geçebileceği bir baks projeye konmuştu.

ÇALIŞMALAR DURDU
Dolgu malzemelerinin konulmasının ardından alanda uzunca bir süredir çalışma yapılmıyor.

4 AYA TAMAMLANACAK DENMİŞTİ
Geçtiğimiz Mayıs ayında konu ile alakalı görüştüğümüz yetkililer 4 ay içinde çalışmaların tamamlanacağını söylemişlerdi.

KADERİNE TERK EDİLDİ
5 yıldır bitirilemeyen yol ve duran çalışmalar hakkında AK Parti ilçe başkanı ya da AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’den hiçbir açıklama gelmedi.

ARTIK TEHLİKE ARZ EDİYOR
Öte yandan 2. OSB’nin bölgede bulunması ile beraber, mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde yolda ciddi trafik oluşuyor. Sürücülerine ve yayaların zor anlar yaşadığı yolda maddi ve yaralamalı kazalar meydana gelirken sevindirici tek yanı ise ölümlü kazanın olmaması.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.