Yoğun bakım ünitesinde yatak sayısı artıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yoğun bakım ünitesinde yatak sayısı artıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Ağu 2020 / Per 22:38
/ 16.441 Kez Okundu
| |

İnegöl Devlet Hastanesi’nde yetersiz kalan yoğun bakım ünite sayısı 10 arttırılıyor.

İnegöl Devlet Hastanesi'nde 32 yataklı yoğun bakım ünitesi sayısı AK Parti İlçe teşkilatının girişimleri sonucu 42'ye çıkartılıyor.




Konu hakkında açıklama yapan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş şu ifadeleri kullandı;

Kıymetli Basın Mensupları,
AK Parti İlçe Başkanlığı olarak her geçen gün büyüyen ve gelişen İnegöl'ümüz de, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin tespiti ve en hızlı şekilde karşılanması adına gayretli bir çalışma içerisindeyiz. Bu bağlamda, önceliklerimiz arasında bulunan sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve niteliğinin artırılması konusunda İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimimiz Sn. Hayrettin Göçmen ile yaptığımız istişareler neticesinde , zorunlu ihtiyaçların başında yoğun bakım ünitesi gerekliliği sonucu ortaya çıkmıştır.
Bu ihtiyacın karşılanması hususunda yapılan çalışmalar sonucu İnegöl Devlet Hastanemiz bünyesinde oluşturulacak 2.Basamak yoğun bakım ünitesi için gerekli kaynağın sağlanması amaçlı talebimiz Sağlık Bakanlığımızca onaylanmıştır.
Konunun ivedilikle çözümü konusunda destek olan  İl Başkanımız Sn. Ayhan Salman ile Bursa Milletvekilimiz Sn. Dr. Mustafa Esgin'e, şehrimizle alakalı her konuda desteklerini esirgemeyen Bölge Milletvekilimiz Sn. Vildan Yılmaz Gürel'e ve tüm Bursa milletvekillerimize teşekkür ediyorum.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.