Yok artık bu kadar da olmaz, hala akıllanmadılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yok artık bu kadar da olmaz, hala akıllanmadılar
24 Mar 2018 / Cmt 21:11
/ 2.712 Kez Okundu
| |

Çiftlik Bank benzeri yapılarla ilgili çarpıcı sonuçların ortaya çıktığı bir anket yayınlandı. Ankette ’Çiflik Bank’ dolandırıcılığı sonrası bu tür organizasyonlara tekrar katılırım diyenlerin oranı ’’bu kadar da olmaz’’ dedirtti.

Akdeniz Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Suat Kolukırık koordinatörlüğünde AREDA Danışmanlık tarafın dan gerçekleştirilen ''Çiftlik Bank''anketi kısa yol dan para kazanma çabalarına ilişkin önemli veriler ortaya koyuyor.

Ankete katılanların %90.7'si çiftlik bank mağduriyetlerinin son bulacağına inanmıyor.

Katılımcıların %19.6'sı daha önce benzer bir saadet zinciri organizasyonuna dahil olmuş ve bu tip organizasyonlar dan haber dar olma da arka daş çevresi %76.4 oranın da belirleyici faktör olarak yer alıyor.

Ankete katılanların %64.8'i hayat stan dartlarını yükseltme ve kısa yol dan para kazanma %48.4 amacıyla sisteme dahil olunduğunu belirtirken, umduğunu bulamayanların oranı %85.2'dir.

YÜZDE 20.'4'Ü HALA 'KATILIRIM' DİYOR

Anketin en çarpıcı sonuçların dan biri de katılımcıların %20.4'ünün hala uygun bir organizasyon olması durumun da katılma isteğinde bulunacağını ifade etmesi oldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.