Yönetim taraftar elele
12 Şub 2018 / Pzt 17:15
/ 1.441 Kez Okundu
| |

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, yarın evinde Eyüpspor’u konuk edecek. İnegölspor yönetimi ve taraftarları müsabaka öncesi hazırlıklarını sürdüren futbolcu ve teknik kadroyu ziyaret etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Taraftar Lideri Tevfik Taşkın, "Geçtiğimiz yıl zor zamanlar geçirdik. Bu zor zamanların ardından bu yıl güzel bir çıkış yakaladık. Son 7 müsabakada 5 galibiyet, 2 beraberlik elde ettik. Lideri kendi evimizde mağlup ettik. Bunlar basit şeyler değil. İnegöllü vatandaşlarımızı takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi.

 

Yarın oynanacak olan Eyüspor müsabakasına ilçe halkını davet eden Tevfik Taşkın, şu ifadeleri kullandı: "Bugün yönetimimiz ve taraftarlar olarak takımımızın devam eden çalışmalarını izledik. Bugün taraftarlar ve yönetim olarak güç birliği içindeyiz. Bir kenetlenme söz konusu. Bu kenetlenmeyi tüm ilçe halkından bekliyoruz. İnegölspor hepimizin İnegölspor'u. Bu nedenle ben özellikle vatandaşlarımızın Eyüpspor müsabakasına gelmelerini bekliyorum. Takımımızı bu müsabakada yalnız bırakmasınlar" dedi.

 

İnegölspor'un geleceği için umutlu olduklarını belirten Taşkın, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: "Bir kaç yıl önce Spor Toto 1. Lig'in kapısından döndük. Sonraki sezonlarda ise sıkıntılar çektik. Ama bizim bir sevdamız var, o da İnegölspor. Kötü gününde de, iyi gününde de bu takımın bir parçası ve bir destekleyicisi olmak boynumuzun borcu. Ben önümüzdeki yıllarda çok daha başarılı bir İnegölspor olacağına canı gönülden inanıyorum" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.