Yönetime almadığı isim şimdi milletvekili adayı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yönetime almadığı isim şimdi milletvekili adayı
29 May 2018 / Sal 11:36
/ 40.151 Kez Okundu
| |

Mehmet Yurttan, AK Parti Bursa Milletvekili adayı Vildan Yılmaz Gürel’i, Mustafa Ersan’ın parti yönetimine tavsiye ettiklerini, Vildan Yılmaz Gürel’in ise şimdi milletvekili adayı olduğunu ifade etti.

AK Parti Bursa 2. Bölge milletvekili adayı Vildan Yılmaz Gürel ve ekibi dün gece Çorum Alaca Sancı köyü yardımlaşma ve dayanışma derneğini ziyaret etti.

VİLDAN YILMAZ GÜREL’İ YÖNETİMİNE ALMAMIŞ
Programda konuşan İnegöl Çorum Dernekleri Platformu Başkanı Mehmet Yurttutan, Vildan Yılmaz Gürel’i Mustafa Ersan başkanlığında kurulacak olan ilçe yönetimine, yönetici olarak tavsiye ettiklerini kabul görmediğini belirtti.

SİYASET NASİP İŞİ

Siyasetin nasip işi olduğunu vurgulayan Mehmet Yurttutan “Siyasette iki temel unsur vardır birisi nasip birisi de sabırdır. Vildan ablamız hemşerimiz, Çorumludur. Vildan abla daha önce AK Parti teşkilatı içerisinde çeşitli kademelerde yer almış bir ablamız. En son yönetimde de biz kendisini Çorumlular olarak görmek istiyorduk, nasip olmadı 24 Haziran seçimlerinde rabbim milletvekilliğini nasip edecek inşallah.  Dediğim gibi siyaset nasip ve sabır işidir. “

ÇORUMLULAR VİLDAN ABLAYI DESTEKLEMEK ZORUNDA

“15 yıllık süreç içerisinde ülkemizin başına gelmeyen kalmadı. İçeride ki hainler ayrı bir dert dışarıdaki hainler ayrı bir dert. Allah’a şükürler olsun 15 yıllık süreç içerisinde ülkemiz ekonomik olarak, sosyal kültürel olarak bir yerlere geldi, eğer devam etmek istiyorsak tüm Çorumlular Vildan ablayı desteklemek zorunda. İçinizde farklı siyasi görüşte olan hemşerilerimiz var. Bu seçimde Vildan ablaya Çorumlular olarak %100 destek istiyorum. 24 Haziran’a kadar tüm hemşerilerim Vildan ablanın yanında durarak kendisi ile birlikte çevresine yaymasını istiyorum. 24 Haziran seçimleri ülkemize Bursa’mıza, İnegöl’ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

DAVA ARKADAŞLIĞI BÖYLE BİŞREY

“Bu saate kadar beklettiğimiz halde bizi böyle coşkulu bir şekilde karşıladığınız için teşekkür ederim. Bir teşekkür de Mehmet Beye kendisi de aday adaylığını açıklamıştı ama bu iş bize nasip oldu, kendisine de sabretmek düştü. Birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dava arkadaşlığı yol arkadaşlığı budur ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Mehmet Bey söylenecek pek bir şey bırakmadı. İnşallah 25 Haziran’da bayram şenliğinde %70’leri bulan oy oranı ile Cumhurbaşkanımızın yüzünü güldüreceğiz.



 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.