Yozgat Valisinden MODEF fuarına Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yozgat Valisinden MODEF fuarına Ziyaret
25 Mar 2017 / Cmt 12:29
/ 882 Kez Okundu
| |

MODEF fuarını ziyarete gelen Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç amaçlarının Yozgat’ın potansiyelini tanıtmak olduğunu söyledi.

İnegöl’de Yozgatlıların çok olduğunu vurgulayan MODEF yönetim kurulu başkanı Yavuz Uğurdağ “Fuarımızı saygıdeğer Yozgat valimiz ziyaret etmekte.  Bizlerde kendilerine bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ederim. Çok memnun olduk. İnegöl’ümüzde Yozgatlı arkadaşlarımız oldukça kalabalık ve Yozgatlı arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle mobilya sektöründe hep beraber çalışıyoruz.   Yozgatlı hemşerilerimiz mobilya sektörüne katkı sağlıyorlar değer katıyorlar. İnşallah bundan sonrada bu şekilde devam edecek. İlgisinden dolayı sayın valimize teşekkür ediyorum.”

İLİMİZİN POTANSİYELİNİ TANITMAK İSTİYORUZ

Yozgat’ın potansiyelini tanıtmak için fuara geldiğini belirten Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç “Ankara’da 3 günden bu yana bir fuar vardı.  Tabi burada da fuar olunca tabi Yozgatlı hemşerilerimizi gidip ziyaret edelim. Tüm bunların amacı tanıtımdır. Sizde bir tanıtım gerçekleştiriyorsunuz burada. Yaptığınız malları satıyorsunuz.  Bizde vilayet olarak ilimizin potansiyelini ilimiz dışında yaşayan hemşerilerimize tanıtmak istiyoruz. Nihayetinde Türkiye’nin her yeri yakınlaştı. Yozgat’ta yapılan yeni havaalanıyla, hızlı treni ile termal kaplıcalarıyla bir potansiyel arz ediyor.”

inegolonline.com/ haber_diger/DSC_0974_640x424.jpg" style="height:298px; width:450px" />

ESKİ YOZGAT YOK

Eski Yozgat’ın olmadığını gelişen bir Yozgat olduğunu belirten Yurtnaç “Tabi bundan 40-50 sene önce Yozgat’tan göçmüş insanların kafalarındaki Yozgat yok.  Değişen ve hareketlenen bir Yozgat var. Örneğin Türkiye’de 28 yerde bulunan şehir hastanesi var. 300 trilyonla yapıldı. 16-17 Senede yapılamayan bitirilemeyen hükümet konakları vardı hastaneler vardı. Şimdi hükümetimizin gücü kuvveti yerinde.  “

AMAÇ YAŞANABİLİR BİR YOZGAT

Ziyaretlerindeki amacın Yozgat’ı daha yaşanabilir hale getirmek olduğunu söyleyen Vali Yurtnaç ”Yatırımda 6 tane teşvik derecesi var Yozgat 5. Derecede. Çankırı ve Yozgat teşvik bölgesinde olup ta büyük merkezlere en yakın iki il. Bunu biz tanıtmamız gerekiyor. Gerek Kayserililere gerekse il dışındaki Yozgatlılara tanıtmamız gerekiyor. Buraların bilinmesi için bu ziyaretleri yapıyoruz. Amacımız Yozgat’ı daha yaşanabilir hale getirmek.”

inegolonline.com/ haber_diger/DSC_0985_640x424.jpg" style="height:298px; width:450px" />





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.