YRP Büyükşehir adayı Sedat Yalçın İnegöl’e geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
YRP Büyükşehir adayı Sedat Yalçın İnegöl’e geliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Şub 2024 / Pzt 18:01
/ 1.255 Kez Okundu
| |

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, partilerinin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın'ın İnegöl'e ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu. Baykan, Sedat Yalçın'ın 8 Şubat Perşembe günü İnegöl'de olacağını ve gün boyunca çeşitli etkinliklere katılacağını belirtti.

Programın detaylarıyla ilgili bilgi veren Baykan şunları söyledi: "Değerli İnegöllü hemşerilerimiz, Yeniden Refah Partisi'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın Bey, Perşembe günü İnegöl'de olacak. Kendisini 12.30'da İnegöl girişinde karşılayarak, 13.15'te İshakpaşa Camii'nde öğlen namazını kılacağız. Ardından türbe ziyareti yaparak dualarımızı edeceğiz ve seçim çalışmalarına başlayacağız."
 
"14.00'ten sonra araç konvoyumuz eşliğinde Ertuğrulgazi Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek ve İnegöllü vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Akşam saatlerinde ise STK ziyaretleriyle programımızı tamamlayacağız. Tüm İnegöllü vatandaşlarımızı büyükşehir belediye başkan adayımızın etkinliklerine katılmaya ve taleplerini iletmeye davet ediyorum. İnşallah Bursa'mızı ve İnegöl'ümüzü refah belediyeciliğine kavuşturacağız. Halk için hizmet anlayışımızla hareket ederek, ilçe halkımıza hayırlı günler diliyorum."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.