Yüzme havuzu Haziran ayında açılacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yüzme havuzu Haziran ayında açılacak
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Kas 2019 / Pzt 16:39
/ 6.757 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam den yarı olimpik yüzme havuzu 2020 yılı Haziran ayı içerisinde faaliyete girecek.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Botanik Park içerisinde yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Taban burada yaptığı açıklamada “Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu yarı olimpik havuzumuzu inceliyoruz. Buradaki yapım işi bu yılsonuna kadar bitirilmesi hedeflenmişti. Fakat büyükşehir belediyemiz buranın devamını tekrar başlattılar. Allah nasip ederse Haziran ayına kadar sözleşmesi var o süreye kadar burayı tamamlamış olacak. Şehrimizde önemli eksiklerden bir tanesi burası. İnşallah burayı da çocuklarımıza gençlerimiz yetişkinlerimize güzel imkân tanınmış olacak.  Kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza buradan teşekkür ediyorum. “ dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZONA YETİŞTİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞILIYOR

Karalar bölgesinde yapımı devam eden İnegölspor tesisleri hakkında da konuşan Başkan Taban “İnegölspor tesislerimizde büyükşehir belediyemiz tarafından devam ettiriliyor onlarda inşallah önümüzdeki sezona yetiştirilmesi ile alakalı çalışıyorlar.  Bunların her biri maddi imkânlarla ile alakalı maliyetli işler. Havuz konusu yapmakta, yapmış olan yapıyı işletmek te önemli konulardan bir tanesi. İnşallah hayat bulmasını sağlayabilirsek işletmesi konusunda da işler yoluna girecektir. Şehrimizde bu ve bunun gibi hizmetlerin sayısını arttırabilirsek, özellikle de gençlerimizin faydalı işlerde bulunmasını arzu ediyorum. Yüzme önemli bir spor vücutta bütün kasları çalıştırıyor. Burası şehrimizin sanayi bölgesine yakın ama burası kıymetli bir alan. Ailelerimiz buraya geldiğinde oturabileceği, çocuk oyun alanlarının içinde olacağı yeşil alanın bulunduğu çokta güzel bir alan olacak. ” İfadelerini kullandı.






Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.