Zabıta’ya kutlama ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zabıta’ya kutlama ziyareti
13 Eyl 2017 / Çar 19:08
/ 2.632 Kez Okundu
| |

Zabıta Haftası münasebetiyle İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim ve Denetim Kurulu, İnegöl Zabıta Müdürü Osman Kalkan ve Zabıta görevlilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven ziyarette yaptığı konuşmada; 

“Zabıta Haftası münasebetiyle öncelikle Müdürümüz Osman Kalkan nezdinde, tüm zabıtalarımızın haftasını canı gönülden kutluyoruz. Zor şartlarda görev yapan zabıtamızla, odamız olarak her daim iyi ilişkiler içerisinde çalışıyoruz.

HİZMETLERDEN MEMNUNUZ

Yapılan hizmetlerinizden dolayı memnuniyetimizi belirtmek istiyorum. Oda olarak almış olduğumuz kararlarda bizlere her zaman yardımcı olan başta İnegöl Belediye Başkanımız Ali Nur Aktaş’a, Zabıta Müdürümüz Osman Kalkan’a, Zabıta amirlerimize ve  Zabıta teşkilatımıza  çok teşekkür ediyoruz. Örnek gösterilecek uyum ve düzenli  bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah da böyle devam edecektir. Ben tekrar yönetim - denetim kurulum ve üyelerimiz adına haftanızı canı gönülden kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

İnegöl Zabıta Müdürü Osman Kalkan ise konuşmasında;

“İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim ve Denetim Kurulunun yapmış olduğu bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her sene olduğu gibi bu senede bizleri hatırlayıp ziyaretimize geldiniz. Başarılı bir oda başkanı ve idare heyeti olarak sizlerde her zaman bizlere yardımcı oluyorsunuz. Uyum içinde çalışıyoruz.

Bu konuda memnuniyetimi belirterek teşekkür ediyorum. Ayrıca takdim ettiğiniz çiçek ve ikramınız tatlı için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu uyum ve düzenli çalışmalarımızın devam etmesini canı gönülden diliyorum.” dedi.  


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.