Zaferi Lokma İle Kutladılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zaferi Lokma İle Kutladılar
 :
/ 1.078 Kez Okundu
| |

MHP İnegöl İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, Çanakkale Zaferi’nin 99’uncu yılı nedeni ile dün Alanyurt Salı pazarında vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

MHP İnegöl İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, Çanakkale Zaferi’nin 99’uncu yılı nedeni ile dün Alanyurt Salı pazarında bir etkinlik düzenledi. MHP’li kadınlar, zaferi lokma dağıtarak kutladı.

 

Etkinlik sırasında bir açıklama yapan MHP Kadın Kolları Başkanı Güzin Yaldız, “3 Kasım 1914 ve 18 Mart 1915 tarihleri arasında cereyan eden Çanakkale boğazında destanlaşmış bir zaferin 99. Yıl dönümünü kutluyoruz. Çanakkale zaferini, büyük Türk ulusuna Atatürk gibi bir lider hediye etmiştir. Onun nezdinde silah arkadaşlarını ve kahraman şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz. Ayrıca Türk bağımsızlık savaşının temelleri Çanakkale’nin serin sularında Conk bayırında ve Anafartalar’da atılmış, bu zaferler Kurtuluş savaşına maya çalmıştır. Şanlı Türk milleti ihtiyaç duyduğunda cesaretini, gururunu ve vatan sevgisini damarlarındaki asil kandan almıştır. Kısacası 18 yaşında, 15 yaşında hayatının baharındaki gençlerimiz vatan bölünmesin, esaret olmasın diye kanlarını topraklarımıza akıtmış bir ecdadın torunlarıyız. Onların torunları olmaktan gurur duyuyorum. Fikirlerini ve ülkülerini bugünde savunuyoruz. Şehitler ölmez vatan bölünmez” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.