Zekeriya Beyaz İnegöl’e Geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zekeriya Beyaz İnegöl’e Geliyor
 :
/ 2.556 Kez Okundu
| |

Milli merkez hareketi İnegöl’de gerçekleştireceği programa Kurban etiyle içki içmenin herhangi bir sakıncası olmadığını söyleyen Zekeriya Beyaz’da katılıyor

TBMM eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk Başkanlığında başlatılan Milli Merkez hareketi, Bursa’nın ardından İnegöl’de de örgütlenmesinin ardından ilçe başkanlığına, Yücel Köroğlu oldu.
 
Milli merkez hareketi "Bütün Vatanseverler Atatürk'te Birleşiyor" Afişi ile İnegöl'de yapacağı programın reklamını yapıyorlar.
yapılacak olan programa CHP Milletvekili Birgül Ayman Güler, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Eski Dekanı Zekeriya Beyaz, DYP Eski Ekonomi Bakanı Ufuk Söylemez ve TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz katılacak.
 
GÜLER "DİNİMİZDE BAŞÖRTÜSÜ YOK"
TBMM Genel Kurulu'na başörtüsü ile girilmesini değerlendiren v Birgül Ayman Güler, "31 Ekim günü Meclis'te tarihi bir gün yaşadık. O tarihi gün Türkiye'yi karanlığa boğan AKP için ak günlerden, Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti için ne yazık ki en kara günlerden biri oldu. Herkes tarafından bilinir; bizim başörtüsü sorunumuz hiç olmadı, bizim türbanla sorunumuz oldu. Çünkü bizim geleneklerimizin ve inancımızın gereğidir. Hepimiz başörtüsünü takan annelerin, ninelerin çocuklarıyız. İçimizden, arkadaşlarımızdan o geleneğe uyup başörtüsü kullananlar her zaman olmuştur" diye konuştu.
 
Ahıskalılar derneğinin sessiz yürüyüş programına el afişleri dağıtarak ve son olarakta otobüs duraklarına afiş asarak, programı duyurmaya çalışan Milli merkez hareketinin programı  24 kasım 2013 tarihinde saat 14:00 da Sani Konukoğlu konferans salonunda gerçekleşecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.