Zemci Şahin ve Ali Doğan seçimi değerlendirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zemci Şahin ve Ali Doğan seçimi değerlendirdi
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Nis 2024 / Sal 18:41
/ 852 Kez Okundu
| |

CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin ile İnegöl Belediye Başkan adayı olarak seçime giren Ali Doğan, 31 Mart seçimlerini değerlendirdi.

Basın toplantısında konuşan CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin seçimin hayırlı olmasını dileyerek şöyle devam etti; "Bursa'da 37 yıl sonra CHP iktidarı daha iyi bir hizmet için hayırlı olsun. İnegöl'de de kazanmak isterdik ama olmadı. Bir sonraki seçimi kazanmak için adımları atmış bulunuyoruz. Bu süreçte bize destek verenlere teşekkür ediyorum. Kısıtlı zamanda sahayı boş bırakmadan çalıştık."

İnegöl'de aldıkları oyu değerlendiren Şahin, "İnegöl'deki seçimde sürpriz olabileceğini düşünüyordum. Orantılı bir dağılım olursa sürpriz bir şekilde seçimi kazanabilirdik. Ancak realist olarak bakarsak 5-8 arası belediye meclis üyesi çıkarmak istiyorduk. Şu anda muhtemelen 4 meclis üyesi çıkarıyoruz. 4. meclis üyemiz için tutanakları birebir inceliyoruz. Sonuç olarak Büyükşehirde 1. parti, İnegöl'de 2. parti ve belediye meclisinde 3. parti olduk dedi."

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan ise şunları söyledi; "Seçimler milletimize hayırlı uğurlu olsun. Seçim sürecinde adaylığım biraz geç açıklandı. Çalışmalara geç başladık. Bu bir mazeret değil. Seçimde aldığımız yüzde 12 oyu başarı olarak görmüyorum. En son tek başımıza girdiğimiz seçimde yüzde 3 oy almıştık. Bugün oyumuzu yüzde 13 bandına getirdik. Buna rağmen bu seçim benim için başarı değil. Bizim başarı çıtamız yüzde 20'ydi. Ama İnegöl'de Saadet Partisi'ne verelim Bursa'da Bozbey'e verelim gibi bir çalışma yürütüldü. Biz böyle bir propaganda ile karşı karşıya kaldık ve oyumuz düştü. Ama buna rağmen başarmalıydık. Bunun sorumluluğunu kabul ediyorum. Bursa'da Mustafa Bozbey başkanımıza yüksek oy çıkmasını kendisinin bir marka olmasına ve Nilüfer'deki yönetimine bağlıyorum. Tüm İnegöllülerin teveccühünü kazandı. Buradan Mustafa Bozbey'e oy veren herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.