Zemci Şahin’den bayram mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zemci Şahin’den bayram mesajı
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Nis 2024 / Sal 14:10
/ 4.996 Kez Okundu
| |

İnegöl'de Ramazan Bayramı'nın neşesi ve yerel seçim zaferi bir araya geldi! CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin, birlik ve sevgiyle dolu günlerin kutlamasını yaparken, başarıya destek veren herkese teşekkürlerini iletti. İnegöllüler, bayramın coşkusunu ve beraberindeki başarıların mutluluğunu birlikte yaşadılar. Detaylar haberimizde!'

İnegöl'de Ramazan ayının bereketiyle birlikte bayrama kavuşmanın sevinci yaşanırken, yerel seçimlerde elde edilen başarı da büyük bir mutlulukla kutlandı. CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, bayram coşkusunu ve partilerinin yerel seçimlerdeki başarısını birlikte paylaştıklarını belirtti.
 
Şahin, "Ramazan ayı boyunca birlik ve sevgi dolu duygularla dolup taştık. Bayrama kavuşmanın heyecanı yanında, partimizin yerel seçimlerde elde ettiği başarının mutluluğunu da birlikte yaşadık. Bu bayram sevinçleri ve heyecanları, İnegöl'ümüz başta olmak üzere ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun" dedi.
 
Partilerinin başarısında emeği geçen herkese teşekkür eden Şahin, adaylardan sandık-okul görevlilerine, partililere ve destek veren tüm gönüldaşlara minnettarlık duygularını ifade etti. Ötekileştirmeden, herkese eşit mesafede ve insan odaklı ilerleyeceklerini vurgulayan Şahin, sevgi, saygı, barış, hoşgörü ve kardeşlik duygularının İnegöl'de kök salmasını diledi.
 
Ramazan Bayramı'nın coşkusunu yaşayan tüm İnegöllülere kutlama mesajları gönderen CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, birlik ve beraberlik içinde nice güzel günler ve bayramlar dileğinde bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.