Zemci Şahin’den iki isime özel teşekkür

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zemci Şahin’den iki isime özel teşekkür
#İnegöl | Haber Merkezi
21 May 2024 / Sal 09:54
2 dk okuma / 857 Kez Okundu
| | |

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi'nin seçimleri için 2 isime özel teşekkürde bulundu.

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi'nin Bursa seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Hüseyin Çiçek üye olarak seçildi. Aynı zamanda İnegöl Belediyesi Meclis Üyesi olan Çiçek'in seçilmesi, CHP İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından memnuniyetle karşılandı.
 
Türkiye Belediyeler Birliği Meclis seçimleri tüm illerde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi ve Bursa'dan 11 meclis üyesi seçildi. Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan seçimde, CHP'nin sunduğu liste 237 oy alarak 230 oy alan rakip listeye karşı galip geldi. Seçimde dikkat çeken nokta, 44 muhalefet belediye meclis üyesinin CHP'nin listesine oy vermesiydi. Bu sonuç, Türkiye İttifakı'nın tabanda da güçlü bir şekilde karşılık bulduğunu gösterdi.
 
Seçim sonucunda, İnegöl'den meclis üyesi olarak seçilen ikinci isim ise Saadet Partisi’nden Fatih Berber oldu. CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, Hüseyin Çiçek'in Türkiye Belediyeler Birliği Meclis üyesi seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şahin, yaptığı açıklamada, "Partimizden Hüseyin Çiçek’in Türkiye Belediyeler Birliği’ne Meclis üyesi seçilmesi bizleri memnun etmiştir, kendisini tebrik ediyorum. Bu seçimde dikkat çeken durum ise, parti üst yönetimlerinden bağımsız olarak da 'Türkiye İttifakı' dediğimiz olgunun kendini bir kez daha göstermesidir. Muhalefet partilerinin temsilcilerinin doğru kararı verme noktasında ortak hareket etmeleri veya ortak noktada buluşmaları da ayrıca sevindirici bir durumdur. Bu anlamda Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Yıldız’a özel teşekkürlerimi sunarım" dedi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.