Zincir marketlerde zamlar etiketleri aştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Oca 2024 / Pzt 16:43
/ 18.239 Kez Okundu
| |

İnegöl’de bir vatandaş, ŞOK Marketten yaptığı alışveriş sonrası etiket fiyatı ile kasa fiyatının uymadığını öne sürdü. Mağaza sorumlusunun, zamların çok olduğunu etiketleri yetiştiremediklerini belirttiğini iddia etti.

Ünlü zincir marketlerden Şok market yeni yıla girilmesinin ardından ilk zammını uyguladı. O zam sosyal medyada gündem oldu. 

Whatsapp haber hattımıza ulaşan takipçimiz gönderdiği videoda şu ifadeleri kullandı:
 

Şimdi ŞOK’tan çıktım, ürünler şu fişteki fiyatların yarısıydı. 10 TL’lik ürün 4 TL, 64 TL’lik ürün 30 TL idi. Çıktıktan sonra enteresan geldi baktığım zaman farklılık olduğunu gördüm. Gittim sordum, 1 Ocak oldu ya fiyatların hepsi değişti, etiketleri değiştiremedik hala diyorlar. Şuan fahiş bir şekilde fiyatlarda zam var. Bunun bir incelemesi olması lazım.

 
Öte yandan konu sosyal medyada da gündeme geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı zamlara tepki gösterirken 1 Ocak itibari ile 961 üründe fiyat geçişinin yapıldığı iddia edildi.

İNEGÖL BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA
İnegöl Belediyesi'nden yapılan açıklama ise şu şekilde;

Sabah bir vatandaşın marketten alışveriş yaptığı ve kasadaki fiyatlar ile raf fiyatlarının ayrı olduğu görüntüleri sonrası İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Söz konusu markete anında denetim yapan ekipler, etiket fiyatlarının kasadaki fiyatlarla aynı olmadığını tespit etti. 

Ekipler markete cezai işlem uygulayarak gerekli müdahalede bulundu.

153 HATTINDAN BİLDİRİMDE BULUNABİLİRSİNİZ 
Öte yandan bu tür durumlarla karşılaşan vatandaşlar, 153 ve 05301573000 WhatsApp Çözüm Merkezi hattı üzerinden İnegöl Belediyesi’ne ulaşarak bildirimde bulunabilir.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.