Ziraat Odası ile Güven Okulları Arasında İmzalar Atıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ziraat Odası ile Güven Okulları Arasında İmzalar Atıldı
16 Ağu 2017 / Çar 15:23
/ 2.673 Kez Okundu
| |

Özel İnegöl Güven Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Lisesi Kurucuları Abdullah Güven, İdris Sağlam ve Kurum Müdürü Hasan Özkılıç, İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik’i makamlarında ziyaret etti ve okul hakkında bilgiler verdi.

İmza programı öncesi açıklamalarda bulunan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik " Bu kurumumuz da çocuklarımızı okutmak isteyen çiftç ilerimize gerçekten hem ödeme kolaylığı olsun hem kalite bakımından olsun, okul sonrasında ve devamında çok büyük avantajlar sağlayacağını bildiğimiz için bugün imza için bir araya geldik" ifadelerini kullandı.

 

Özel İnegöl Güven Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Lisesi Kurucuları Abdullah Güven ise, Ülkemizde artan sağlık yatırımlarıyla bu alanda yetişmiş kalifiye eleman ihtiyacının da arttığını belirten kurucular, öğrenc ilerin saha tecrübesi yaşamaları için 335 yataklı Sağlık Bakanlığı İnegöl Devlet Hastanesi ve özel hastaneler ile yetkili makamlarla 10 (on) yıl süreli protokol imzaladıklarını belirtt iler.

İnegöllü gençlerin sağlık alanında saygın bir meslek edinmeleri için yaptıkları bu yatırımdan ülkemiz, gençlerimiz ve a ileleri adına son derece mutluluk duyduklarını belitt iler.

Ayrıca bugüne kadar gençlerimizin, Sağlık Meslek Lisesinde okuyabilmek için her gün 150 km yol kat ederek Bursa’ya gidip gelmekle fazla maliyet ve yorgunluğa katlanmak zorunda kalmayacaklarını bu zaman kaybı ve mali yükten kurtuldukları için ayrıca mutluluk duyduklarını belitt iler.

Kurucular; Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin yanı sıra Anadolu Lisesini de birlikte açmaktaki asıl amaçlarının kaliteli bir eğitim, özel takip sistemi ve ilave etüt programları ile üniversite sınavlarına da en iyi şekilde öğrenc ileri hazırlamak olduğunu vurguladılar. Sınav sistemlerinin veya sınava hazırlık yapan kurumların işleyiş esaslarının değişmesi gibi risklerin kendi öğrenc ilerinin üniversite sınavlarına hazırlık süreçlerini etk ilemesine müsaade etmeyeceklerini belirten kurucular, öğrenc ilerin dışarıdan hiçbir desteğe ihtiyaç duymadan kendi bünyelerinde sınavlara hazırlık yapıp başarıyı yakalayacak bir zemin hazırladıklarını da ekled iler.

İyi insan ilişk ileri kurab ilen, hoşgörülü, milli ve evrensel değerlerin bilincinde, araştırmacı, sorgulayıcı öğrenc iler yetiştirme gayretinde olacaklarını belirten kurucular; gençlerimize yönelik sosyal proje ve uygulamalarla ülkemize ve topluma karşı sosyal sorumluluk bilincinin kazandırılmasının önemli hedefleri arasında yer aldığını belirtt iler.

                Eğitimin toplumsal kalkınma ve refaha katkısından dolayı böyle önemli bir hizmeti sunabilmek adına yola çıkmadan önce Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş, İlçe Kaymakamımız Ali Akça,              İlçe Milli eğitim Müdürümüz Fatih Bilican’ın yanı sıra İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sayın Sezayi Çelik ile de istişarede bulunduklarını, bundan sonra da gençlerimizin eğitimine birlikte katkı sunmak adına her fırsatta görüş alışverişinde bulunacaklarını ve yaptıkları protokol gereği en üst düzeyde iş birliği yapacaklarını, Sayın Başkana ve heyetine yaptıkları ve yapacakları katkılardan dolayı teşekkürlerini ifade ett iler.

Ziraat Odası Başkanı Sayın Çelik ise ülkemizin yatırım ve istihdam ihtiyacı olan eğitim ve sağlık alanında böyle bir yatırımın İnegöl’e yapılmış olmasından duyduğu mutluluğu d ile getirdi. Devletimizin ve milletimizin de menfaatine olan bu gayretin desteklenmesi adına İnegöl Ziraat Odası olarak her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını belirtip Güven Eğitim Kurumları Yönetim Kuruluna başarı d ileklerinde bulundu.

 

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.