Ziyaretçiler Kayseri’ye mi kaçtı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ziyaretçiler Kayseri’ye mi kaçtı
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Eki 2019 / Cmt 18:59
/ 7.648 Kez Okundu
| |

Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın MODEF ziyaretinde alınan yoğun önlem nedeniyle ziyaretçilerin bir kısmı Kayseri’ye kaçtı.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in daveti ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 9 Ekim Çarşamba günü İnegöl’e gelecekti.

Ziyaret programının son anda iptal edilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay geldi.

Ziyaret nedeniyle İnegöl’de olağanüstü hal alan bir durum yaşandı ve yoğun güvenlik önlemleri alındı. Alınan önlemler nedeniyle Çarşamba günü saat 12’ye kadar fuar alanına ne ziyaretçi neden fuar katılımcısı alındı.

Yaşanan bu olaylar sonrası fuara gelen ziyaretçilerin bir kısmı aynı gün açılan Kayseri fuarına gittiği öğrenildi.

KAYSERİ’YE KAÇMIŞ OLABİLİR

Çarşamba günü yoğun güvenlikten dolayı müşterilerin Kayseri’ye kaçmış olabileceğini belirten Uğurdağ “Bu akşam itibari ile fuarımızın net ziyaretçi sayısını alacağız. Ama şu bir gerçek Pazartesi ve Salı günü verilerimizde de katılımcılar ile yaptığımız görüşmelerde de son zamanların en iyi fuar başlangıcını gerçekleştirdik.  Biz misafirimizi davet ettik İnegöl’de de ağırlamak istedik bir bölünme oldu mu derseniz Kayseri’ye müşteriler kaçmış olabilir önemli değil.  İnegöl’ün bir gerçeği var gelen ziyaretçi her firmayı gezecek bunda bir sıkıntı yok biz kendimize inanacağız. Müşteri Kayseri’ye de gitmiş olabilir oradaki mobilyaları da görmüş olabilir ama biz şundan eminiz ki ziyaretçi nereye giderse gitsin İnegöl’ün mobilya kalitesi, tasarımı ve sunumu hepsinin üzerindedir.  Onları ziyaret etmeleri bizlerin farkındalığını ortaya koyar. Kim nereye reklam asarsa assın hangi direkte hangi şehrin reklamı olursa olsun biz kendimize inanıyoruz esnafımız da kendine inansın. Kendi ürünümüze kendi tasarımıza güveniyorsa müşteri gelir o ürünü alır. “ dedi.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.