Ziyaretler mini mitinglere dönüşüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ziyaretler mini mitinglere dönüşüyor
13 Mar 2019 / Çar 10:01
/ 19.222 Kez Okundu
| |

Hakan Özdemir’in gerçekleştirdiği ziyaretlerde katılım fazlalaşınca, köy ziyaretleri ve mahalle ziyaretleri mini mitinglere dönüşüyor.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir gündüz gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin yanı sıra akşamları da kırsal mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların dertlerini dinliyor.

Köy hayatının kendi için önemli olduğunu ifade eden Özdemir  “Benim için köy hayatının çok büyük önemi vardır, Şehitler Mahallesi, Hilmiye Mahallesi gibi kavramları, kelimeleri hazmedemiyorum” dedi.

BÜYÜKŞEHİR KANUNU SONRASI MAHALLEYE DÖNMÜŞTÜ

2014 yılında geçen büyükşehir kanunu sonrası İnegöl’de bulunan köyler kırsal mahalleye dönerken, köy muhtarlığına ait tüm taşınmazlar ise büyükşehir belediyesi bünyesine geçmişti.

ZİYARETLER MİTİNG HAVASINA DÖNDÜ

Öte yandan İYİ Parti İnegöl Belediye Başkanı Hakan Özdemir’in gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgi göstermesi ziyaretlerin miting havasına dönüşmesine neden oluyor.

EZBER BOZDU

Hakan Özdemir, gittiği yerde gerçekleştirdiği ziyaretlerin mini mitinge dönmesi dikkatlerden kaçmazken, mitinge dönüşen ziyaretlerde Hakan Özdemir’in klasik siyasetçiler gibi kürsü kullanmaması ise dikkatlerden kaçmayan bir başka husus oldu.






Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.