Esra Akyol hizmete açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Esra Akyol hizmete açıldı
 :
/ 3.137 Kez Okundu
| |

3 yıldır İnegöllü bayanlara yönelik elbise tasarımları ile marka yolunda hızla ilerleyen Esra Akyol ilk mağazasını açtı.

www.inegolonline.com 

3 yıldır bayanlara özel tasarımları ile marka olma yolunda hızla ilerleyen Esra Akyol, kendi özel tasarımlarından oluşan ilk mağazasını açtı. Özel tasarımlardan oluşan elbise ve aksesuarların yer aldığı mağaza, Kasımefendi Caddesi, Kuyumcular Çarşısı yakınında düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

İNEGÖL'ÜN YENİ MARKASI OLACAĞIZ

İlk mağazasını açan Esra Akyol, kendi özel tasarımlarından oluşan bir konsept hazırladığını söyleyerek, "Mağazada yer alan ürünlerin tamamı benim özel tasarımlarım. Kendi atölyemizde kıyafetlerin üretimini yapıyoruz. Tamamen kişiye özel tasarımlar yapıyoruz. Ürünlerimizin hepsi tek olarak üretildi. Kıyafetlerin yanında aksesuarlarımızda mevcut. Abiye ağırlıklı kıyafetlerin yanında günlük ve kullanışlı kıyafetlerimizde var. Marka tescilimizide aldık. Marka olma yolunda hızla ilerliyoruz. Tüm İnegöllü bayanları mağazamıza bekliyoruz. Kendilerine özel tasarımlar için mağazamıza gelebilirler." dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.