06-12 Mart Haftalık Burç Yorumları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
06-12 Mart Haftalık Burç Yorumları
06 Mar 2023 / Pzt 20:52
/ 1.552 Kez Okundu
| |

 
Koç
 
Canım koçlar, bu hafta evcil hayvanlarınızın sağlık sorunları ile uğraşabilir veya yeni bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Bu hafta geneli sizin için sağlık ve iş olarak geçebilir.
 
 
Boğa
Canım boğalar, bu hafta sizin için aşka küseceğiniz bir hafta olabilir. Aldanma, yalan yakalama ve dedikodu olaylarına şahit olacak birazcık canınız sıkılacak olabilir. Sizin için İkili ilişkilerinize, aşk hayatınıza ve arkadaşlarınıza dikkat etme haftası.
 
İkizler
Canım ikizler, kariyer hayatınızda yaptığınız planlar bu hafta önünüze sorumluluk ve olumsuz durumlar ile gelebilir. Sorumluluklarınızı üstesinden gelirseniz hayat sizi ödüllendirecek ve daha üst mertebeye geçmeniz için sizi destekleyecek. Kendinizi ve içinizdeki gücü gösterme haftası.
 
Yengeç
Canım yengeçler, kendinize yeni blog, internet sayfası veya iş deneyimi için kurs fırsatı yaratabilirsiniz. İş ile yoğun gündemde olacağınız ve kafanızı işe yoracağınız bir hafta sizi bekliyor.
 
Aslan
Canım aslanlar, durup durup turnayı gözünden vuracağınız bir iş fırsatı size geliyor bu haftanın şanslısı olumlu etkiler alan burcu siz oldunuz .. Gökyüzü bu haftası sizi desteklerken size de  güzel  dilekler dilemek ve meditasyon yapmak kalıyor.
 
Başak
Canım başaklar, 7 Martta olacak başak dolunayından en yüksek etkiyi sizler alacağınız için biraz yavaşlayıp bu hafta sakin kalarak geçirmenizi öneririm. İş stresi ve aşk hayatında gergin olduğunuz konular ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
 
 
Terazi
Canım teraziler, rüyalarınızın çıkacağı ve ummadığınız para çıkışları yaşayacağınız bir hafta geçirebilirsiniz. Kredi çekmek ve estetik yaptırmak için uygun zaman dilimi değil. kendi hayatınızda yeni bir değişime adım atmamalısınız.  En azından mart ayını en sade şekilde yaşamaya bakmalısınız çünkü başak dolunayı sizide etkisi altına alacak.
 
 
Akrep
Canım akrepler, bu hafta ^böyle gelmiş, böyle gidecek^ diye düşünebileceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Hayat enerjinizin kalmadığı ve birazcık ruhsal durumunuz  dikkat etmeniz gereken bir hafta diyebilirim. Sağlıcakla kalın.

 
Yay
Canım yaylar, sizin için kökten değişim yaşayacağınız kariyer konuları gerçekleşebilir. Bu  iş iimkanı eşinizi ve sizi etkileyecek ve maddi kazançtan yana birazcık kafanızı karıştıran durumlar ile ilgili karşı karşıya kalabilirsiniz. Uzun zamandır önünüzü göremediğiniz sizin için sisli olarak görünen konular bu hafta gün yüzüne çıkabilir.
 
 
 
Oğlak
Bu hafta hayatı sorgulayan burçlar arasında ilk sırada siz varsınız canım oğlaklar. Birazcık sakin kalıp iç sıkıntınızı atmak için doğa yürüşü ve meditasyon yapabilirsiniz.
 
Kova
Canım kovalar, kredi kartlarınızı kapatacağınız ve maddi durumunuza yeniden yön vereceğiniz bir hafta olabilir. Hayatınıza ve kendinize çeki düzen verebilir. Ruhsal anlamda iyileşmeyi isteyebilirsiniz. Bu hafta size iyi gelecek ve yaralarınızı saracak biri ile tanışabilirsiniz
 
 
Balık
Canım balık, iş hayatınızda prim alacağınız ve size yardımı dokunacak insanlar ile tanışacağınız bir hafta olabilir canım balıklar. Bu haftanın en cana yakın, arkadaş canlısı burcu sizsiniz.
 
 

Gökyüzünde ne olursa olsun kalbiniz temiz olsun :)
Astroloji.elif
Elif Yüğrük


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.