12-18 ARALIK HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
12-18 ARALIK HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
12 Ara 2022 / Pzt 17:45
/ 1.145 Kez Okundu
| |

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR
 
Sevgili koçlar, bu hafta çevrenizde kim dost kim düşman göreceğiniz bir hafta olacak. Gizli buluşmalar, sırlar ortaya çıkabilir. Hiç tanımadığınız insanlardan dedikodular duyabilir ve canınızı sıkabilirler. Hiç kulak asmayın ve gerçeklerin gün yüzüne çıkması için biraz sakin kalın ! Çocuklarınızla bol bol vakit geçirebileceğiniz evde duracağınız keyifli bir hafta olabilir tadını çıkarın J
 
BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR
 
Sevgili boğalar, evinizdeki eşyaların bozulma haftasına giriş yapmış bulunmaktasınız tadilat işleri için şimdiden tornavida, çivinizi ve İngiliz anahtarını çıkarın evdeki işler sizi bekliyor J  aileniz ve çocuklarınızla uzun uzun vakitler geçireceğiniz ve sosyal çevrenizden uzaklaşacağınız bir hafta olabilir. Can sıkıntılarınız bitmeye çeyrek varken evinizdeki huzurun tadını çıkarın ♥?
 
İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
 
Sevgili İkizler, talih bu sefer yüzünüze aşktan yana gülüyor gözünüz Aydın canım İkizler J bu hafta aşkta kazanan siz oluyorsunuz ikili antlaşmalar yapabilir iş için ve aşk için güzel adımlar atabilirsiniz.
Maddi kaynaklarınızdan yana bir takım zorluklar devam etsene birazcık huzur ve mutluluk bu hafta sizinle gözünüz aydın J
 
YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER
 
Sevgili yengeçler, ikili ilişkiler ve ortaklarınızdan yana destek göreceğiniz bir hafta olucak. Kendinizi birazcık gereksiz takıntılarla  yorabilir kafanızı boşaltmak için uzak yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın vicdanınızdan öteye gidemeyeceğiniz günler kapınızda .
 
ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR
 
Sevgili aslanlar, lüks takıntınıza düşeceğiniz ve alışveriş batağından çıkamayacağınız bir hafta yaşayabilirsiniz. Kredi kartları, borsa konuları bu hafta canınızı sıkabilir.  Beklenmedik para çıkışları yaşayabilirsiniz. İkili ilişkililerinizde adım atmak isteyeceğiniz günler yaşıyorsanız aman dikkat ! Hızlı düşünüp hızlıca karar vermemenizi öneririm.
 
BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR
 
Sevgili başaklar, sizin için Çatı katında inzivaya çekilme vakti geldi canım başaklar.  Kendi iç dünyanızda verdiğiniz savaşlar bu haftada modunuzu düşürecek.Kendinizi sorgulayıp hayatın amacını bulmak istediğiniz bir hafta olacak. Biraz daha sabır etmenizde fayda var. Bu zor günlerinizde elbet geçecek. En büyük desteği arkadaşlarınızdan ve ailenizden görecek onlara sımsıkı sarılacaksınız.
 
TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZiLER
 
Sevgili teraziler, maddi kaynaklarınızı aile büyüklerinizle paylaşacağınız bir hafta olabilir. Dedikodulara tanık olacağınız, sosyal aktivitelerde bulanacağınız bir haftaya hazır olun. Küçük seyahatlere çıkabilir değişik yerlere gitme imkanı bulabilirsiniz.Keyfiniz bol neşeniz eksik olmasın J
 
AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER
 
Sevgili akrepler, istediğiniz hayat için bu hafta adım  atabilir kursa yazılabilir, saçınızı boyayabilir ve yeni bir dil öğrenmeye başlayabilirisiniz.Kendimizde değişim ve dönüşüm yaratacağınız sosyal çevreniz tarafından kıskanılıcağınız bir hafta olacak. İş yerindeki tim engeller ve olumsuzluklara rağmen iş hayatında sizden mutlusu olmayacak.
 
YAY VE YÜKSELEN YAYLAR
Sevgili yaylar, iş hayatınızın güzel aktığı, zorluklar  yaşamadan sakin bir haftaya giriş yapmış olacaksınız . Önünüze  gelen imzalar, yazışmalar belgeler bu hafta sizin için adeta dedikodu kazanı olacak ve etrafınıza yayıp insanların açığını yüzüne vurabilirsiniz. Sizin için bol dedikodulu bol kahkahalı günler yaşamanız  mümkün.
 
OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR
 
Sevgili oğlaklar, iş hayatınız sarpa sarmışken aşkta gün yüzü görenlerdensiniz. Krediler, borç ödemelerinde zorlanacağınız ve sosyal ortamınızda aktif olacağınız bir hafta giriş yaptınız. Sosyalleşme ihtiyaçlarınızın arttığı her şeyin gönlünüzce olmasada kafaya takmadığınız bir hafta yaşayabilirsiniz. Duygularınızdaki değişimi sorgulayacağınız kendinizi çözmeye çalışacağınız bir hafta yaşamanız mümkün.
 
KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR
 
Sevgili kovalar, ailenizle yaşadığınız sıkıntılar sonunda bitme aşamasına geldi. Kendinizi açık fikirli ve  özgür  hissedeceğiniz bir  hafta olabilir. İkili ilişkilerden yana şanslı ilişkimiz evliliğe götüren sürpriz bir evlenme teklifi alabilir. İlişkinizi ciddiye taşıyabilirsiniz.
 
BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR
 
Sevgili balıklar, etrafınızdaki insanların  kötülüğünü göreceğiniz, arkanızdan gizli saklı dolapların çevrildiğini duyacağınız bir hafta olabilir. Canınızı sıkıp bu olayları umursamak tabi ki yok. Gündelik hayatınızın akışında koşuşturma ile uğraşacağınız gümler yaşayacaksınız. Maddi olarak büyük paralar harcayacağınız bir hafta olabilir. Kredi kartlarınızın limitine dikkat !
 
 
Haftalık burç yorumların sonuna geldik J
Gökyüzünde ne olursa olsun kalbimiz temiz olsun J
Mutlu haftalar
 
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.