14-20 Kasım burç yorumları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
14-20 Kasım burç yorumları
14 Kas 2022 / Pzt 13:52
/ 1.591 Kez Okundu
| |

14-20 KASIM 2022 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
Haftanın genel etkisi olarak akrep ayının son demlerini yaşıyoruz. Bu hafta duygu değişimlerimiz olacak. Üzüleceğimiz durumları yaşamamız mümkün. Kavga ve çatışma olaylarına denk gelebiliriz.
Hapishaneler veya hastanelerden üzücü haberler alabiliriz. Ay tutulmasının etkileri bu haftada sürüyor iken ani beklenmedik yatırımlara hazır olun. Başkasından gelecek paralardan yana yüzümüz gülecek. Haftaya yay burçlarının zamanı gelirken iyimserliğe doğru hayallerimize karşı bu hafta adımlar atabiliriz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR
Sevgili koçlar, bu hafta kendi duygularınızı saklamak için bir takım değişimler yapabilirsiniz. Ruhsal yaralarınızı bedeniniz üzerinde yapacağınız değişikliklerle sarabilirsiniz. Çalıştığınız, çabaladığınız bir işten yana bu hafta size ani bir para gelebilir. Sizin için her şey yoluna girmesine az bir süre kaldı. İkili ilişkilerde sakin kalmayı denemelisiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR
Sevgili boğalar, ailenizle ilgili köklü değişimler yaşayabilirsiniz yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Sevilip seveceğiniz aşkta özgür olacağınız bir hafta sizi bekliyor. Şansınız aşktan yana sonunda gülecek.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
Sevgili ikizler, bu hafta ilahi bir korunma açısındasın neyi büyütmek ve hangi yönünü geliştirmek
istiyorsan bu hafta adım atabilirsin. Karşına çıkacak bir takım engeller seni karamsarlığa sürüklüyor olabilir, bu engelleri aşmak gücünü göstermek senin elinde, yapman gereken bir yıldız gibi
parlamalısın.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER
Sevgili yengeçler, bu hafta mendillerinizi hazırlayın sizin için hüngür hüngür ağlama haftası geldi. Ortaklık ilişkileri ve ikili ilişkilerde ayrılıklar olabilir. Çocuklarınız ve ailenizle geçireceğiniz bir hafta olacak sizin için kabuğuna çekilme çanları çalıyor.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR
Sevgili aslanlar, zorlayıcı süreçte olduğunuzun herkes farkında ama düzlüğe çıkmaya çok az kalmışken pes etmek size yakışmaz. Karşınıza gelecek sürpriz tekliflere bu hafta evet demeye hazır olun. Sizin için yeni bir işe başlamanın tam sırası.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR
Sevgili başaklar, hayallerinizi icrada dökmek için beklerken geç kalabilirsin. Arkadaşlarından yana sıkıntıların gündeme gelebilir. Kim iyi niyetli kim kötü niyetli bu hafta tespit edebilirsin. Aş kapını çaldı bu hafta ilişkini ciddiyete götürmeye hazır mısın?

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER
Sevgili teraziler, maddi konular ve çocuklar bu hafta sizi zorlayabilir. Çok çalışıp ailenize zaman ayıramadığınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Şans sizden yana olacak ama gittiğiniz yollar ve uzak seyahat konusunda dikkat etmenizde fayda var.
 
AKREPLER VE YÜKSELEN AKREPLER
Sevgili akrepler, taşınma konuları ev değişikliği yuvanızdaki problemlere hazır mısınız ? Çok gergin bir hafta sizi bekliyor. Plan değişiklikleri yapıp kendinizi hiç ummadığınız yerlerde hiç beklemediğiniz
kişilerin yanında bulabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR
Sevgili yaylar, bu hafta yeni kişiler ile tanışabilir görücü usulü bir birlikteliklere adım atabilirsiniz. Bir takım üzücü haberler alabilirsiniz. Hastanede bir takım tahlillerinizi yaptırıp doktor kontrollerine gidebilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR
Sevgili oğlaklar, ailenize yeni bireyler katılabilir. İkili ilişkilerinizin kuvvetli olup yeni kişileri hayatınıza alacağınız bir hafta olacak. İş alanınızdaki problemleri masaya yatırabilir yeni iş fırsatları arama yoluna gidebilirsiniz. Tüm bunlar olurken şansınız borsadan ve sosyal ortamdan yana gülebilir.
KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Sevgili kovalar, bu ay ve bu yıl en çok sizlerin zorlandığınız kötü etkiler aldığınız zaman dilimi oldu.
Birazcık sakinleşip kendinizi meditasyona verebilirsiniz. Size iyi gelecek hobilerinizden yana bu hafta
destek görebilirsiniz. Terfi haberlerine kariyerinizle ilgili yükselmelere hazır olun.
 
BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR
Sevgili balıklar, bu hafta yabancı ortaklarınızla iş birliği yapıp yeni projelere imza atabilirsiniz. Kendinizi bunalıma soktuğunuz durumdan çıkarmanın tam sırası. Sizi destekleyen ruhsal sevgi göreceğiniz bir hafta yaşıyor olacaksınız. İyi haberler yolda mutluluk ise kapınızda olacak.
 
14-20 KASIM HAFTALIK BURÇ YORUMLARINDAN
HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER
ELİF YÜĞRÜK


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.