16-22 Ocak haftalık burç yorumları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
16-22 Ocak haftalık burç yorumları
17 Oca 2023 / Sal 12:31
/ 1.105 Kez Okundu
| |

Koç ve yükselen koçlar
Sevgili koçlar, bu hafta kaybolan enerjinizi alıp yeni iş fırsatları e ticaret işleri ile uğraşacağız bir döneme gireceksiniz. Bu dönem işten ayrılmanız an meselesi çünkü olduğunuz yerden sıkılıp yeni iş fırsatları yakalayıp işten istifa edebilirsiniz. Eski aşklarınızdan birilerinin aramasına  an  meselesi aşk ve iş olarak bu hafta ani etkiler altındasınız aman dikkat !
 
Boğa ve yükselen boğalar
Sevgili boğalar, tam pes edecekken yeniden başlayacaksınız canım boğalar ! Hayallerinizin boşa olmadığı sadece hayalleriniz için mücadele etmeniz gerektiğini bu hafta bir kez daha öğreneceksiniz
Işığınız parlasın !
 
 
İkizler ve yükselen ikizler
Sevgili ikizler, bu hafta duygularınızın peşinden gideceğiniz bir hafta olacak canım ikizler. Kime kızdıysanız veya kimi sevdiyseniz bu hafta bir bir anlatacaksınız. Eteğinizdeki taşları dökme vakti !
 
Yengeç ve yükselen yengeçler
Sevgili yengeçler, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmeye devam edeceksiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi gözden geçireceğiniz ve bir takım düşüncelerinizin olacağı  hafta yaşamanız mümkün !
 
 
Aslan ve yükselen aslanlar
Sevgili aslanlar, bu hafta yeni iş fırsatlarına hazır olun günlük rutininizin değişeceği uzun zamandır beklediğiniz haberi alma zamanı geldi. Olumlu düşünerek evrene yardımcı olun canım aslanlar !
 
 
Başak ve yükselen başaklar
Sevgili başaklar, yurt dışı kapıları sizin için açılıyor canım başaklar uzun zamandır beklediğiniz iş ve ya tatil fırsatı bu hafta ayağınıza gelebilir hemen uçak bileti bakmaya başlayabilirsiniz aniliklere açık olun canımlar !
 
 
Terazi ve yükselen teraziler
Sevgili teraziler, 2023 sizin için evlilik ve ilişki yılı olacağını söylemiştim canım teraziler bu etkileri bu hafta alabilirsiniz. Yeni kişilerle tanışmaya hazır olun !
 
Akrep ve yükselen akrepler
Sevgili akrepler, bu hafta fevri çıkışlarınıza dikkat edin canım akrepler! Çevre, aile, ekonomi konuları hakkında canınızı sıkan haberler alabilirsiniz. Olaylarla savaşmak yerine kabullenmeyi denemelisiniz.
 
Yay ve yükselen yaylar
Sevgili yaylar,sağlık sorunlarınız ile ilgileneceğiniz hormonal hastalık durumları yaşayacağınız bir hafta olabilir canım yaylar. Hormonlarınızdaki değişiklikler sizi duygusal yönden etkileyebilir biraz ağlayarak dostlarınızla dertleşme haftası yaşayabilirsiniz. Moralleri bozmak yok neşenizi kaybetmeyeceksiniz ama birazcık duygularınızı kontrol edemeyeceğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz.
 
 
Oğlak ve yükselen oğlaklar
Sevgili oğlaklar, bu hafta sisin için seçim yapma haftası olabilir canım oğlaklar. Kalbinizle ve mantığınız arasında kaldığınız durumlarda yol ayrımına gelip karar verebilirsiniz.
Kova ve yükselen kovalar
Sevgili kovalar, gelecek planlarınızın yapacağınız bir hafta yaşayabilirsiniz canım kovalar bu günlerde verdiğiniz kararlar gelecekteki hayatınızı şekillendirecek etkide olabilir. Doğru kararı zaman değil siz kendiniz belirleyeceksiniz.
 
 
Balık ve yükselen balıklar
Sevgili balıklar , kendiniz için farkındalık haftasına giriyorsunuz canım balıklar eskiden neden olmadı diye düşündüğünüz olaylar için bu hafta  gerçekleşemediği için teşekkür edebilir bol bol dua edebilirsiniz. İyi ki olmamış ^ bu cümleyi kullanacağınız bir hafta geçirebilirsiniz.

16-22 Ocak haftası şans ve mutluluk getirmesi dileğimle J
Astroloji.Elif
Elif Yüğrük
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.