21-27 KASIM HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
21-27 KASIM HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
21 Kas 2022 / Pzt 12:12
/ 1.263 Kez Okundu
| |

Bu hafta kaçırdığımız tüm fırsatların bize geri gelmesine hazır mısınız?
Haftaya güneş&jupiterin yaptığı üçgen açı bize bolluk, bereket kaybettiğimiz tüm fırsatları bu hafta yakalayabilme şansı getirecek. Güçlü insanlardan destek alacağımız bir hafta olacak. Güneş yay burcuna geçmesiyle güzel seyahatlere, uzak yolculuklara ve yeni ilişkilere hazır olun. Bu hafta ticaret konusunu destekleyen çok güzel gökyüzü enerjisi var bu enerjiyi değerlendirip kazanımlara dönüştürebilirsiniz. Peki24 Kasım yay burcunda olacak yeni ayına hazır mısınız? Bu yeni ayın etkileri hepimizin hayatında yarım bıraktıklarımızı tamamlatacak düzeyde olacak. 24 Kasım gibi özel bir günde olacak bu yeni ayda öncelikle baş öğretmen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve tüm
öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım. Gelelim haftalık burç yorumlarına…
 
KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR
Sevgili koçlar, beklenmedik şans ve fırsat bu hafta sizden yana olacak. Yurt dışı işleriniz çözülebilir, ikili ilişkileriniz artabilir. Bekar koçlar birileri ile tanışabilir. Eğitim işlerinizi bu hafta halletmek için çok güzel bir zaman dilimindesiniz. Bu hafta sizin için on numara beş yıldız bir hafta olacak.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR
Sevgili boğalar, hayat koşuşturmanıza biraz ara vereceğiniz bir haftaya geçiş yaptınız. Sosyal medyada ön planda olacaksınız. Miras ve nafaka ile ilgili sorunlarınız bu hafta gün yüzüne gelebilir. Birazcık refaha çıkmadan son sıkıntıları yaşıyor olabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
Sevgili ikizler, ikizler olup işe girmeyen kaldı ise bu hafta son işsiz haftanız olabilir. Gökyüzü bu hafta
ikili ilişkilerden yana sizi destekliyor. Eğer bu hafta işe başlamak veya hayatınızda ki neyi değiştirmek istiyorsanız 24 Kasım yeni ayında adım atabilirsiniz.

YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇLER
Sevgili yengeçler, geçirdiğiniz bu zor günler bitecek gibi durmuyor bu hafta sizi destekleyen pek güzel açılar yok. Sizin için meditasyon yapma ve kendi içinize dönme haftası olabilir. İyi haber olarak çocuklarınızdan yana bu hafta çok şanslısını, çocuğunuza yönelik ne yaparsanız bu hafta içerisinde
size katlanıp geri dönebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR
Sevgili aslanlar, ailenizle geçireceğiniz bir hafta olacak. Ailevi tüm sorunlarınızı bu hafta içerisinde çözebilirsiniz. Sizin için yeni aşk ve yeni tanışmalar gündemde. Şans oyunları ve borsa yapmak için tam sırası, gökyüzü borsadan yana bu hafta siz destekliyor. Şansınız bol olduğu için bu fırsatı değerlendirin derim.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR
Sevgili başaklar, konuşkan olduğunuz ve akrabalarla bol bol vakit geçireceğiniz bir hafta olacak. Bu hafta size yeni bir ev gelebilir. Maddi anlamda bu hafta sizden büyük paralar çıkabilir. Ev alıp yatırım yapmak için gökyüzü sizden yana. Sağlığınıza dikkat etmekte fayda var, mevsimsel soğuk algınlığı
kapınızı çalabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER
Sevgili teraziler, bu haftanın en sinirlisi siz olabilirsiniz hayatınızın her alanında artık toleransınız kalmadığı için insanlarla kavga ve çatışmalara girebilirsiniz aman dikkat! Sakin kalıp birazcık
karşınızdakini dinlemeniz gereken bir hafta olacak. Lojistik ve ticaret konusunda şansınız bol. Parasal
konulardaki fırsatları bu hafta değerlendirebilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER
Sevgili akrepler, hobilerinizi ön planda olacağı kendinize döndüğünüz bir hafta olacak. Aşk kapınızda! Karşınıza çıkan yeni kişiyi değerlendirin derim. 24 Kasım yeni ayından sonra şansınız açık, paranız bol olacak hadi gözünüz aydın.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR
Sevgili yaylar, organizasyonlarda olacağınız ve kararsız olacağınız bir hafta sizi bekliyor. Hayatı sorgulayıp yeni güne neden uyandığınızı düşüneceğiniz bir hafta olacak. Ruhsal olarak çöküntüde olacağınız için hastanenin kapısını bu hafta çalabilirsiniz. Bu hafta sizin için başlatma haftası olacak neyi başlatmak istiyorsanız bugünler de adım atabilirsiniz. iyiyi de kötüyü de çağırmak sizin elinizde olacağı için tercihinizi yapın.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR
Sevgili oğlaklar, arkadaşlarınızla bol bol vakit geçireceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Arkadaşlarınızdan aldığınız darbelerden yana gün yüzüne çıkan durumlar olabilir. Olayların içinden yeni olaylar çıkabilir. Bu hafta sizin kaderinizin değişeceği bir hafta olabilir. Şansınız ol olsun.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR
Sevgili kovalar, bu hafta iş yerindeki terfi size geliyor. Yarım bıraktığınız tüm işlerinizi bitireceksiniz. Sosyal kelebek olduğunuz ve hayatın tadına varacağınız bir hafta olacak. Huzur ve mutluluk sizden yana olacağı için karşınızdakine ne derseniz yapacağı bir hafta olacak. Çok ama çok şanslı olacağınız günleri yaşarken siz bile bu olanlara inanamayacaksınız.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR
Sevgili balıklar, telefondan güzel haberler alacağınız bir hafta olabilir. Patronunuzdan yana gelen maaş artımı gündeme gelebilir. Eğitim konusunda sınavlarınızdan yüksek puanlar alabilirsiniz.
Kısacası büyüklerden ve otorite figürlerinden destek alacağınız bir hafta sizi bekliyor. Ne isterseniz
sürpriz olarak istediğiniz şey karşınıza çıkabilir.

 
21- 27 KASIM HAFTALIK BURÇ YORUMLARIN SONUNA GELDİK GÖKYÜZÜNDE NE OLURSA OLSUN SİZİN KALBİNİZ TEMİZ OLSUN. KUCAK DOLUSU SEVGİLER ?:v?
ASTROLOJİ.ELİF
ELİF YÜĞRÜK


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.