7- 13 KASIM 2022 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
7- 13 KASIM 2022 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
07 Kas 2022 / Pzt 12:42
/ 1.885 Kez Okundu
| |

Boğa burcunda gerçekleşen tutulma haftasında hepimiz ani beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalabiliriz. 8 kasım boğa burcunda ay tutulması yaşayacağız. Ay tutulmasından akrepler, boğalar,
aslanlar ve kovalar en büyük etkiyi alabilirler. AY & Uranüs kavuşumda iken duygularımızdan yara alabilir ve bizi geliştirecek olaylar ile karşı karşıya kalabiliriz. 8 kasımda olacak ay tutulması 2022
yılının son tutulması olacak. Tutulma hattında Satürn & Ay ile olan dik açısı bizi kazalara ve kavgalara açık hale getirebilir. Bu hafta birazcık dikkatli olmamızın hepimize faydası olacak. Ay&Uranüs
kavuşumda olan bu haftada küçük çaplı deprem ve toprak kaymaları yaşayabiliriz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR
Sevgili koçlar, maddi ve finansal konular bu hafta gündeminizde olabilir. Yeni işe girebilir iş yerinden istifa edebilirsiniz. İş konusunda değişim ve dönüşüm yaşayacağınız günler içerisindesiniz.
Kararlarınızı alırken bir kere değil bin kere düşünmenizde fayda var. Bu hafta tüm tekliflere açık olacağınız bir hafta olacak.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR
Sevgili boğalar, kendi bedeninizde yapacağınız değişiklikler söz konusu kendiniz için yeni kararlar
alabilir ev hayatınızda ki kişileri kararlarınızla etkileyebilirsiniz. Bekar olan boğalar evlenme tekliflerine açık olun. Bu hafta aşk sizden yana olacak.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
Sevgili ikizler, finansal konularda inişler ve çıkışlarınızla uğraşırken kendi bedeniniz ve sağlığınızı geri planda bırakmış olabilirsiniz bu hafta sağlığınıza dikkat edin. Hastalıklara açık bünye içerisinde
olabilirsiniz. Bilinçaltı bunalımlar ve işin içinden çıkamadığınız bir hafta yaşayabilirsiniz. Sizin için sakin
ve akışa bırakma zamanı ….

YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇLER
Sevgili yengeçler, uzak akrabalardan yana destek göreceğiniz bir hafta olabilir. Çat kapı misafirleriniz gelebilir. Arkadaşlık ilişkilerinize dikkat edelim kim dost kim düşman bu hafta sizin için gün yüzüne
çıkacak.

ASLAN VE YÜKSEKEN ASLANLAR
Sevgili aslanlar, ummadığınız her şey bu hafta önünüzde olacak. Sizin bırakmak isteyip de bırakamadığınız tüm olumsuzlukları 8 kasımda olacak ay tutulması ile bırakabilirsiniz. En büyük etkiyi sizler alacağınız için bu hafta beklenmeyeni bekleyin.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR
Sevgili Başaklar, Aile ve yakın akrabalarınızla olan büyük buluşmalarda ve kalabalık ortamlarda olabilirsiniz. Yakın ilişkilerde ani kavgalarınız olabilir. Yeni eğitim fırsatları kapınızı çalabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER
Sevgili teraziler, mirastan beklediğiniz paralar bu hafta cebinize gelebilir. Hukuksal konularda beklenen mahkeme haberleri gündeminizde olabilir. Ani olarak gelişen akut hastalıklara karşı bu hafta bedeninizi korumakta fayda var.
 
AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER
Sevgili akrepler, 2022 yılında maddi konulardan aldığınız yaralar 8 kasımda ki tutulma ile yine
tetiklenebilir. Arkadaşlarınızdan destek alacağınız bir hafta olabilir. Eğlence sektörün de aktif olup sosyalleşmek ihtiyacı hissedebilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR
Sevgili yaylar, günlük rutinlerinizi değiştirip her gün yaptığınız işleri yapmak istemeyebilirsiniz. Her an kendinize yeni hobiler bulup, hayatınızda devrim yapacağınız değişimlerin temelini bu hafta atabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR
Sevgili oğlaklar, aile hayatınızın konuşulduğu ve gözler önünde olduğunuz bir dönemdesiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler hamile kalabilir ve aile hayatınızda köklü değişimlere gidebilirsiniz. Bekar olan yaylar için yuva kurma ihtiyacı ön planda olup hayatınıza beklemediğiniz aşkları alabilirsiniz.
Oğlaklar için yaptıklarınıza şaşıracağınız bir hafta olacak.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR
Sevgili kovalar, uzaklara gidip seyahat yapacağınız bir hafta yaşayabilirsiniz. Bu hafta sizin için yoğun ve hızlı geçebilir. Ev alma ve satma konusunda bir takım değişikliklere gidebilirsiniz. Hisleriniz bu hafta sizi doğruya götürebilir. Kendiniz için İç sesinizi dinleyin.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR
Sevgili balıklar, bu hafta sizin hayatınızda geri dönüşler, bitirmeler ve kopmalar söz konusu olabilir. Eğitim konusunda okulu bırakmak isteyip başka alanlara yönelebilirsiniz. İletişim kurarken bu hafta sivri dilli bir tutumda olacaksınız. Bu hafta sizin için tartışmalara kapalı olmakta fayda var.
 
HAFTALIK BURÇ YORUMLARIN SONUNA GELDİK
KUCAK DOLUSU SEVGİLER
ELİF YÜĞRÜK





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.