Acılı Menemen...
19 Şub 2024 / Pzt 09:34
/ 952 Kez Okundu
| |

Ligin ilk yarısında iç sahada Menemen'i 5 golle uğurlarken bir anlamda iç saha dominyonumuzu da başlatmıştık. Tabii o maçın ardından uzun haftalar geçti. Biz umduğumuzdan geri kaldık, hatta deplasman karnesiyle de sınıfta kaldık. Biz deplasmanda kötü iken Menemen ise iç sahada sorun yaşıyordu. Bakalım biz işi tersine çevirecek miyiz diye umut ederken, yine rakibi hayata biz döndürdük. Kısaca Menemen bu defa acılı mı acılı çıktı.

Maça durgun ve bir o kadar da kötü başladık. Özellikle orta saha gününde değilken beklerimiz de izinli gibiydi. Her Menemen atağı gol pozisyona döndü. İlk yarıda adeta farktan kurtulduk derken 2. golü yedik. Hemen Nadir ile umutlandığımız golü bulduk. Aslında kader bize yardım etmek isterken biz bu ikramı hep geri çevirdik.

2. yarı Yusuf Furkan değişikliği işimize yaradı. Maça ortak olduk, uzun toplarla zaman zaman kale içinde sürpriz aradık. Olacak mı diye beklerken penaltı ve kırmızı kart geldi. Maç o anda bizim için bitmiş gibiydi. Fakat 10 dakikalık uzatmada rakip net 4 gol pozisyonu kaçırdı, tarihi bir farktan döndük. 2 net pozisyonu ise kaleci Bekir çıkardı. Kısaca hak eden kazandı. Biz umudu öteledik ama nereye, işte onu bilen yok...
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.