Allahtan korkmayan kuldan korkarsa ne yazar...

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 :
/ 1.034 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz günlerde İnegöllün Bazı Yerel Gazeteleri ve İnternet Sitelerinde Sultaniye Köyü muhtarı Sadullah Öz, Köylerindeki Çamurlu Yollardan Şikâyetçi Şeklinde Haberler Yer almıştı. İşte bu haberin Ardından Köy muhtarı Öz çıkan Haberleri Yalanlayarak Gerçek Olmadığını İlleri Sürdü. Evet Bu Haber Süper kanal TV’de Yayınlanacaktı. Ancak Sayın Muhtar Açıklama Yapmadığından Dolayı Sözlü Olarak Öyle Yazmalarını İstemiş Haberci Arkadaşlarımızdan.

Tabi ki Meslektaşımızda Muhtarın Söylediği Sözler Üzerine Haberleri Yaptı. Çıkan Haberin Ardından Sayın Muhtar Sadullah Öz Böyle Bir Konunun Olmadığını Bu Kez İddia Etti. Anlaşılan Sayın muhtar Gelen tepkiler Üzerine Geri Adım Atmak Zorunda Kalmış Diye Düşünüyorum. Doğal Önümüz Seçim Süreci Nede Olsa Kimsenin Sorunlarını Dile Getirme Hakkı Yok Sakin. Bunun Üzerine Haberi Yapan Arkadaşımız  Telefonla Yaptığı Görüşlerde Muhtar Öz Konunun 

Doğru Olduğunu Ancak Haberin Biraz Abartıldığını Söylediğini Öğrendik. Şimdi Sayın Muhtara Soruyorum Köyünüzde yollar çamurlu Mu Değil Mi. Böyle Bir Açıklama Yaptıktan Sonra Neden Geri adım Attınız ? Sizi Birilerimi Aradı da Haberi Yalanlıyorsunuz ? Kamu Oyu Bunları Gerçekten Çok Merak Ediyor. Sizin Göreviniz Köyünüze hizmet Etmek Bizim Görevimizde Sizlerin, Yani Tüm İnegöllülerin Sıkıntılarını Kamuoyuna ve Yetkili Makamlara Doğru Tarafsız Ahlaklı Dürüst Bir Şekilde Duyurmak. Ama Siz Bir Anda Geri Adım Atıyorsunuz Sebebini İse Açıklamadan. Başkalarını Zan Altında Bırakarak Sayın muhtarım Doğruları söylemekten çekinmeyin Varsa Gerçekten Köyünüzde Bir  Sorun Arayan, Söyleyin, Açıklayın Onu da Haber Yaparız….

 

Aslı’nda Yıllardır Bu Mesleğin İçerisinde Görev Yapıyorum Bir Çok Habere de Gittiğimde Bu Tür Sıkıntılarla Karşılaşıyoruz. Vatandaş Şikayetini Kameralar, Ses Kayıları Kapalıyken  Hiç Çekinmeden Dile Getiriyor…. Kameralar Açıldığında İse Aman Bizi Bu İşe Karıştırmayın. Belediye Başkanlarıyla, İlçe başkanlarıyla İl Genel Meclis Üyeleriyle Yetkili Mercilerle  Aramız Sonra Bozulur. Siz Yazın, Çizin, Yayınlayın Onlar Gerekeni Yapar Söylemleriyle Geçiştiriyorlar. Yani Herkesin Sıkıntısı Var ama söylemek Biraz Cesaret İster Anlaşılan. Ne diyelim Allah’tan korkmayan kuldan korksa ne Yazar….


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.