Biz Hangi Ara Bu Hale Geldik?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Biz Hangi Ara Bu Hale Geldik?
09 Mar 2017 / Per 17:22
/ 1.332 Kez Okundu
| |

s

Dijital medyanın gelişmesi ile beraber yayıncı ile okuyucu arasında interaktif bir etkileşim olmaya başladı. Hatta daha da öteye gidip, her konunun altında tartışma ortamı bile oluşmaya başladı.

Bende haberleri okurken, özellikle takip ettiğim yerlerdir yorum kısımları. İnsanların verdiği tepkiler, insanların haber içeriğine bakış açısı benim için daha kıymetlidir.

Bu yorumlar sayesinde toplumun durumunu da gözlemleye biliyorsunuz.

7 Mart tarihinde İnegöl’de meydana gelen ve 7 bayanın hayatını kaybettiği haberin tüm içeriğini bilmeme rağmen, ulusal haber sitelerinden de okuma, yorumları da takip etme gereği duydum.

Türkiye sadece İnegöl’den ya da Bursa’dan ibaret değil. İşte bu 81 ilin harmanlandığı yerdeki fikirleri okurken açıkçası kanım dondu.

Sadece bir iki tanesini örnek vereceğim ki durumun nereye geldiğinizi şimdi sizlerde görün;

Kemal’in yanına gömün bol bol ziyaret ederler.

Atalarına kestirmeden giderken öldüler hayır oylarından 7 kişi silinmiş oldu kim bilir otobüste ne çirkeflik yapıyorlardı ALLAHIN gazabı ağır olur

Ölen kadının kocası varsa ki Atatürk'e feda mı olsun diyecek?

Bir Müslümanın ölçüsü Kuran-ı Kerim’dir. İslam dinin temeli ise hoş görüdür. Şimdi sormazlar mı? Siz nasıl Müslümansınız diye.  Ölen 7 insan üzerinden bir zihniyete vurmak, 7 cansız beden üzerinden evet ya da hayır propagandası yapmak nasıl bir ahlaksızlıktır.

Artık sandıktan %100 Evet ya da %100 Hayır çıksa bir şey ifade etmiyor. Toplum bu kadar yozlaşmışken, bu toplum bu kadar köklerinden kopmuşken, hoşgörüden uzaklaşmışken anayasa yeni olmuş eski olmuş ne fark eder?





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.