Böyle denetim olmaz!
06 Mar 2021 / Cmt 20:15
/ 2.922 Kez Okundu
| |

Yeni kontrollü süreç ile birlikte artık işletmeler sıkı bir denetime tabi olacak. Bu denetimler işletmelerin açık kalabilmesi için çok önemli.
Esnafın canı çok yandı, özellikle kafe,kahve ve lokanta sektörü bu süreçte en çok canı yananlar. Bu süreci devam ettirmek artık bizim elimizde biz kontrolü ne kadar sıkı tutarsak bu belayı başımızdan defetmek kolay olacak.
Tabi bu süreçte İnegöl’de kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Alper Taban denetimlere katılarak süreç hakkında bilgiler vermekte. Bu sürece özellikle meslek odalarının da dahil edildiğini öğrendim.
Meslek odaları personelleri, kendi odalarına kayıtlı olan iş yerlerini denetleyecekler, kurallara uymayanları uyaracaklar hatta ceza bile yazacaklar.
Buraya kadar her şey güzelde seçimle gelen bir oda başkanı sizce bu denetimi ne kadar sağlıklı yapabilir. Özellikle ahbap çavuş ilişkisinin hızlı yürüdüğü İnegöl’de bu denetimler ne kadar faydalı olabilir.
Madem bu sürece herkesin katkı koymasını istiyorsunuz, o zaman çapraz denetimler olsun. Oda personelleri kendi üyelerini değil başka odaların üyelerini denetlesinler.
İş yapıyormuş gibi değil iş yapıyor olalım.
Son söz olarak Bursa’da son 5 günde vaka sayılarında ciddi artış olduğu Sağlık Bakanı’nın açıkladığı verilerde gözükmekte. Onca zahmetle elimize aldığımız özgürlüğümüzü kaybetmemek için kontrollü yeni hayatımızda kontrolü kaybetmemek ümidiyle.  


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.