Bu işin sonu iyiye gitmez
19 Eki 2022 / Çar 15:25
/ 1.871 Kez Okundu
| |

İnegöl bu sene tam bir futbol şehri oldu, amatör kulüpler altın çağını yaşıyor resmen. BAL liginde mücadele eden temsilcilerimiz 3.lige çıkmak için, Süper Amatörde mücadele eden temsilcilerimiz BAL ligine çıkmak için, daha alt liglerde mücadele eden temsilcilerimiz şampiyon olmak için çok ciddi bütçeler ayırdılar. Benim tahminimce bu sene İnegöl’de futbola ayılan bütçe 70 ile 100 milyon TL arası.

Şehirde ciddi bir hava oluştu bu konuda. Hava oluşmasına oluştu da duyduklarım gördüklerim ve hissettiklerim bu işin sonunun iyiye gitmediğini göstermekte. Şuan İnegöl’de kulüpler üzerinde milliyetçilik ortamı oluşmaya başladı. Şehirlilik kavramı İnegöllülük kavramı ikinci plana atılmış gibi. Maazallah İnegöl gibi Türkiye’nin dört bir yanından herkese kapılarını açan bir şehirde bu tarz kıvılcımlar kardeşlik tohumlarını çürütür. Sporun birleştirici ve iyileştirici etkilerini ön plana çıkarmak için tüm amatör kulüplere ciddi bir iş ve sorumluluk düşmektedir. Bunu bir sporsever, bir kulüp yöneticisi, bir gazeteci olarak yazma gereği duydum.

Bu yolun sonunda her grupta bir şampiyon olacaktır. Bize düşen şampiyonu alkışlamaktır, gönül ister ki her şampiyon İnegöl’den çıksın. Dost ve kardeşçe bir sezon dileğiyle bütün İnegöl takımlarına başarılar dilerim.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.