Gücün bu kadar
15 Kas 2022 / Sal 16:38
/ 378 Kez Okundu
| |

Çorum karşısında kime sorsak İnegölspor’un favori olmadığını söylerdi. Tabi kadro maliyeti olarak bakıldığında o gün sahada 5 trilyonluk İnegölspor ve 30 trilyonluk Çorum takımı. Bütün bunlara rağmen futbolun doğrularını yapıp puan almaya çalışan bir İnegölspor.
Maçın içinde 3 net penaltının bize verilmediğini söyleyip Ömer Faruk Ermec ile rakip kalede ilk dakikalarda yaptığımız girişimler golle sonuçlansa belki daha başka bir  yöne gidecekti mücadele. Ama dedik ya bütün bu yaşadığımız anlara rağmen takım olarak gücümüz bu kadar
Sahada oynayan takıma bakıp zaten insanlarda ne demek istediğimizi anlayacaktır. Takımda Taşkın Kartal mücadelesi ile öne çıkıp, Yunus Emre Duyan farkındalık oluşturuyorsa, verin gerisini siz düşünün. Zaten eksik bir kadro ile mücadele ediyorduk. Sakatlıklarla yarımın yarısı bir kadroya döndük. 
Fikstür zorlu oynayan oyuncuların kapasitesi belli ve bizim halimiz sıralamada hiç iç açıcı değil. Bu maçta mücadele ve oyundan ben şahsen memnunum ama bu oyun puan almaya yetmiyorsa Sivas deplasmanında bunun daha ekstrasını yapmak zorundayız. 
Kalan 5 maç ve ortada 15 puan var. Buradan alabileceğimiz net puanı alıp, ilk yarıyı düşme hattının üstünde tamamlamak zorundayız. Zira sıralama transfer anlamında da işimizi kolaylaştıracaktır. Şimdi yapmamız gereken İnegöl camiası olarak kenetlenip alabileceğimizi almak. 
Masaya yatırılacak bazı konuları ise devre arasına bırakmak ki başkada çare de yok zaten şu an...


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.