Güneşin Tutulduğu Gün..

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Güneşin Tutulduğu Gün..
04 Ara 2023 / Pzt 13:26
/ 473 Kez Okundu
| |

Son oynadığı 3 deplasman maçından da 3 puanla bırakın 1 puanla dahi ayrılamayan İnegölspor'un Karaman yenilgisi adeta bir maçtan daha fazlasıydı. Takımda sakatlıklar nedeniyle 7 eksik oyuncu yoktu ve bunların olmayışı haklı olarak hissedildi ama hala bu oyuncuların peş peşe neden sakatlık yaşadığına dair açıklama yok. Takımın önemli oyuncusu Samet geçen hafta itirazdan boşuna kart gördü cezalı duruma düştü, anlatan yok. Karaman karşısında sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan takımın kıdemli oyuncusu Uğur Utku kavga nedeniyle kırmızı gördü, bakalım bununla ilgili ne olacak? Maç bitmiş, yılların tecrübesi Bahattin hocam ve yardımcısı Hasan Hoca orta sahaya girip hakeme bir şeyler söylemiş, ne dediler bilemiyoruz, 2'si kırmızı gördüler. Hayati öneme sahip Ispartaspor maçında kulübede yoklar.
Hadi hakem kötü maç yönetti, bana göre yardımcısı ile uyumsuzdu biraz, o kadar. Sonrasında iptal edilen golümüzde önceden bayrak kaldırdı, ha futbolcu duyar vurur hakemi tribüne atar, ha duymaz vurur, onu bilemeyiz.
Kısaca beyler, bizim bu maçla birlikte sorunumuz kendimizle hatırlatalım. Takım maça durgun başladı, ev sahibi takım istekliydi, karşılığında da golü buldular. Ardından net 2. golü Yusuf çizgide çıkardı. İlk yarı Karaman'ın paslı ve tempolu futboluna ayak uyduramadık. 2. yarı ise sahada ağırlığımızı koyduk ve pozisyonlarda bulduk. Soralım, eksikliğimiz çoktu bahanesi üretenlere, kadron darsa bu kadar pozisyona nasıl girdik, nasıl harcadık?
Teknik heyet tek değişiklik yaptı, oysa sakatlık ve kart tehlikesine karşı bunlar gerekliydi. Bu durum bize şunu gösteriyor Bahattin Hoca kulübede kimseye ne inanıyor, ne güveniyor.
İleri uçta Serhat, Okan ve Cengiz gibi klas ayaklar rakipte yoktu, bizde var. Bunlar farkındalık okuturdu dedik, avucumuzu yaladık. Zaten kadrolara bakacak olursak kağıt üstünde de uzay üssünde de biz Karaman'dan iyiyiz ama kim kazandı? İnanan ve isteyen!
Kısaca deplasmanlarda bir güneş tutulması var ki sormayın! Çözümü nedir, nasıl olur, merakla bekliyoruz. Tabi bu hafta Isparta maçının bizim için ne arz ettiğini de futbolcu ve teknik heyete söylemeye gerek yok.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.