Hayat Öpücüğü
17 Eki 2022 / Pzt 11:18
/ 262 Kez Okundu
| |

Son oynadığı 3 maçtan sadece 1 puan alan İnegölspor için Nazilli maçının ne anlama geldiğini zaten anlatmaya gerek yoktu. 2 oyuncusu kadro dışı kalan yeni bir teknik heyet ile alt sıralardan aynı puana sahip 2 takımın mücadelesinde neler bizi bekliyor diye gergin gergin düşünürken, Taşkın hocanın el değmesi takıma bir anda vites attırdı ve bizim bu maçtan aldığımız 3 puanla adeta hayat öpücüğü ile derin bir nefes aldık. Maçın ilk yarım saat diliminde sahada bütün futbolcular inanılmaz mücadele etti. İlk 5 dakikada konuk takım 2 pozisyon bulsa da moral bozmadım. Kaptan Bahadır ve Yılmaz liderliğinde takım adeta sahada varını yoğunu ortaya koydu.
Daha önce yapmadığımız rakibe önde basma, rakibe oyun kurdurmama ve top rakipteyken seyretme alışkanlığını bırakmış olduk. Kadro olarak zaten kısıtlı olmasına karşın futbolun anayasası olan isteyecek ve rakipten çok koşacaksın düsturunu bu maçta uyguladık ve karşılığını aldık.
Her ne kadar galibiyet golü bizim adımıza şans anı olarak gözükse de maçın hakkı inanın bizimdi. Şunu da  atlamayalım rakip Nazilli kadro olarak bizden 2 gömlek üstün bir takım. Savunmada, stoperde ilk kez oynayan Yusuf Ziya partneri Hamza ile uyumlu ve bir o kadar hırslı bir mücadele ortaya koyarken, bekler hem Medeni hem Orhan akıllı ve yerinde çıkışlarıyla hücuma katkı koydular. Niyazi golle takıma katkı verirken, Ersel sahada basmadık yer bırakmadı. Orta sahanın dinamosu Furkan'ı ise anlatmaya gerek yok. Böyle devam etsin devre arası İnegölspor’un kapısı transfer için çalınır. Umut Sönmez geçen maçlardaki durgunluğundan bir adım daha istekli bir oyun ortaya koydu. Ben hala kendisinden umutluyum. Kalede Emre Selen maç golsüz giderken, net bir gol pozisyonu önledi. Bana göre takım o anda ayakta kaldı ki sonraki anlarda ciddi bir hata yapmadı.
Oyuna sonradan dahil olanlar için şunu söyleyelim; sanki maç başından beri oynamış havasındaydılar. Arkadaşlar hoca sizi taze güç diye oyuna atıyor. Oyuna kim sonradan girerse girsin, iyi anlamalı. Fakat taze oyuncu farkındalığını maalesef göremiyoruz.
Bu maçta benim gözüme çarpan bir ayrıntı da, daha önce yapmadığımız oyun içindeki taktik denemeleri bu maçta Taşkın hocanın bazı denemelerini gördük ve gayette başarılı olduk. Şimdi haftaya bu maçtan daha zor bir Bursa maçı var ki, onlarda bizi çıkış anı olarak görüyor durumlarına aldanmadan yetenekli gençlerinin sahadaki mücadelesini atlamadan bu maça hazırlanmalıyız. Şartlar ne olursa olsun puan ya da puanlar ile dönüp güzel bir yola girme adına ciddi adım atmalıyız diye düşünüyorum.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.