Hoşçakal Müfit Baba
03 Tem, 2023 / Pzt 19:02
2 dk okuma / 3.136 Kez Okundu
| | |

Aslında bugün İnegöl’ün il olma sürecini değerlendirecektim, kafamda yazmıştım yazımı aslında her şey bir anda silindi gitti o acı haberi alınca.
16 yıl önce mesleğe başladığımda tanımıştım onu, çok kavga ettik onunla ama hiç küsmedik şimdiki siyasetçiler gibi trip atmadı. Ben onu meclis toplantılarında bildiklerini bangır bangır anlatırken tanıdım, doğru bildiklerini söylemekten geri durmadı ama hiçte kalp kırmadı.

İnegöl’de evveliyatım yetmediği her konuda kendisine ulaştım detayına kadar her şeyi anlatırdı. Öyle bir ADAMDI kendisi, en son seçim öncesi ziyarete gitmiştik 5 benzemez bir araya gelip fotoğraf çekmiştik. Öyle gönlü güzeldi ki her insanla her muhabbete otururdu.

Öyle bir İnegöl sevdası vardı, İnegöl için yatar İnegöl için kalkardı hasta yatağında bile İnegöl’ün gündemini merak ederdi.

Güzel insandı Müfit Baba İnegöllü olmanın ne demek olduğunu, adam gibi siyasetin nasıl yapıldığını, bu şehir için dertlenmeyi, istişare yapmayı, saygı duymayı, şahısları değil fikirleri çatıştırmayı senden öğrendik, siyasetteki nezaketi senin gibi değerli insanlardan öğrendik. Bu şehrin senin gibi kıymetlilerinden çok şey öğrendik be Müfit baba. Belki öğreneceğimiz çok şey vardı, vakit yetmedi. Bu şehrin bir noktasında adını yaşatırlar mı bilmem ama bizim jenerasyonun hep kalbinde yaşayacaksın.

Sen bu şehirde İnegöl ve İnegölspor sevdanla yaşayacaksın, adı bir yerde yaşatılması gereken isimlerin en başında geliyorsun umarım bu çağrımıza mevcut idare sessiz kalmaz.

Yiğit namıyla anılır hoşçakal Köfteci Müfit, Ruhun şad olsun.
 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.