İnegöl sana ne yaptı? Damat

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl sana ne yaptı? Damat
27 Tem, 2020 / Pzt 13:21
/ 4.223 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz hafta Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında hararetli bir tartışma ortamında, CHP Yıldırım Belediye Meclis üyesi Şahin Sevinç, Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Alinur Aktaş’a burası İnegöl değil diyerek İnegöl hakkında bilinçaltı düşüncelerini dışa vurdu.

Aslında Sevinç’in bu söylediği söz, İnegöl’ün üvey evlat muamelesi gördüğünü yıllarca dile getirenler için tasdik niteliği taşıyordu.

Şahin Sevinç’in siyaseten hataları bu değil sadece bundan 2 ay önce Yıldırım’da kaçak yapı yıkımında zabıtayı seni yumruklarım diyen bu zat meğerse İnegöl damadıymış. Hani Burası İnegöl değil dediği diye ötelediği yerden evlenmiş. Allah mesut mutlu etsin ama İnegöl hakkında konuşurken iki kere düşünsün bence. O hakir gördüğü İnegöl, Bursa’ya 2 büyükşehir belediye başkanı ve birçok il başkanı gönderdi. İnegöl’ü ne kadar hakir görseniz de, Bursa’nın ilçesi olarak görmeseniz de İnegöllüler dibinizde bitiyor.

Konu hakkında Alinur Aktaş mecliste, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’da basın açıklaması yaparak tepkisini gösterdi. Ben en çok merak ettiğim isim CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun.  Torun hala sessizliğini koruyor, bu sessizlik bence hoş değil. CHP adına sadece Gençlik Kolları Başkanı Okan Göktaş tepki gösterdi, umarım Şahin Sevinç’in faturasını Göktaş’a kesmezler.

İnegöllüleri benimseyemeyen İnegöllülerin başarısını ya da yönetimini kabullenemeyenlere tavsiyem, bir araya gelip İnegöl’ün il olması için çalışma başlatsınlar. İnegöllülerin bir tek başaramadığı işi onlar başarsın, herkes rahatlasın.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.