İnegölspor bu kentin markasıdır

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor bu kentin markasıdır
26 Şub 2020 / Çar 11:14
/ 957 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz hafta sonu İnegölspor-Sarıyer maçının devre arası beklenen kriz patlak verdi.

Seversiniz sevmezsiniz İnegölspor’da Münür Kanar başarılı işler yapıyor. Borç batağı içindeki kulübün mali yapısını yönetimi ile beraber baya baya düzelttiler.

Münür Kanar yönetimi ekonomik dertler ile uğraşırken, bir yandan da sportif başarıyı gerçekleştiriyor.

Bu yönetim, bu teknik kadro, yokluk içinde kendilerine hedef koydu. Önce Play Off daha sonrada TFF 1.lig.  Bu hedefe ilerlemek için emin adımlarla ilerliyorlar.

Hedefe ilerlerken önemli bir viraj olan Sarıyer maçının devre arasında yaşananlar hoş olmadı. Hele ki şehrin mülki amiri olan Kaymakam Şükrü Görücü’nün ifadeleri hiç hoş olmadı.

Ne olmuştu VİP salonunda? İnegölspor başkanı Münür Kanar, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’dan maddi destek istedi, bu arada devreye giren kaymakam Şükrü Görücü parayı başkan Taban bulacaksa takımı da o yönetir demişti.

Madem bu takıma destek çıkılmayacaktı neden Ocak ayında Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İTSO Başkanı Yavuz ve Münür Kanar bir toplantı düzenleyip İnegölspor’a destek için ellerinden gelen çalışmaları yapacaklarını ifade ettiler. Madem destek verme gibi bir düşünce yok açık açık beyan edilsin. Herkes başının çaresine baksın kimse inceden inceden mesaj verme derdine düşmesin.

Mülki amirler gelip geçicidir, yönetimlerde gelip geçicidir aslolan kurumlardır. İnegölspor’da İnegöl’ün en önemli STK’larından biridir ve bu şehrin önemli markalarından birisidir. Herkes elinden geldiğince bu markayı el üstünde tutmalıdır.

İnegölspor doğru kullanıldığında şehrin tanıtımı için önemli bir marka, doğru kullanıldığında gençleri kötü alışkanlıklardan koruyan bir yapı. 

Başkanlık, yönetim gibi düşünceleri olan bu hesaplarını içinde saklasın, kongre zamanı geldi mi ortaya çıksın.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.