İnegöl’ün il olma mevzusu vardı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’ün il olma mevzusu vardı
14 Tem, 2021 / Çar 17:14
/ 1.469 Kez Okundu
| |

İnegöl’ün il olma konusu ara ara gündeme gelir, alevlenir, isteyen istediğini elde eder, İnegöllülerin hevesleri kursağında kalır ve konu kapanır.
Bir dönem İnegöllüler otobüslere bindirilip meclise götürülmüştü, bir dönem ise iş yerlerine “İL OLMAK İSTİYORUZ” afişleri asılmıştı sonra konu kapandı.

Kapanan İnegöl’ün il olma konusu CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun meclis kürsüsünde yaptığı konuşma ile tekrar alevlendi.
İl olma konusu küllerinden alevlendi alevlenmesine ama bu seferde niyet okuyucular ortaya çıktı.

CHP Bursa’yı almak için İnegöl’ü il yapma derdinde, Yok CHP İnegöllülere şirin görünme derdinde, Yok AK Parti Bursa’yı kaybetmemek için İnegöl’ü bırakmıyor.

Okunan niyetlerin hepsi doğru mu bence doğru. Doğru olmasına doğruda ne yapalım CHP’yi Bursa’yı alacak diye İnegöl il olmasın mı? Ya da AK Parti Bursa’yı kaybetmesin diye İnegöl il olmasın mı?

AK Parti çok çalışsın Bursa’yı kaybetmesin CHP’de çok çalışsın Bursa’yı alsın. Kim ne yaparsa yapsın ama İnegöl’e hak ettiği değeri versin. Ben işin İnegöl tarafındayım. İl olacak ilçeye 50 bin nüfuslu ilçe muamelesi yapılmasın.

Ekonomisi, konumu, ticareti ve siyaseti ile il olmayı çoktan hak eden İnegöl, Ankara’dan 973 ilçeden bir tanesi muamelesi yerine 82 ilden bir tanesi muamelesini hak ediyor.

Ben İnegöllüyüm verdiğim vergilerin karşılığını alabiliyor muyum? Yaptığım ihracatın karşılığını alabiliyor muyum buna bakıyorum.
Şehrimde doktor eksik, polis eksik, memur eksik, Stadı yetersiz, fuar alanı mobilya başkentine yakışmıyor, bir tane meydanı yok, insanların nefes alacağı adam akıllı bir park bile yok.

Kimse kusura bakmasın hiçbir siyasi partinin hesabı benim umurumda değil, ben İnegöllü olarak merkezi hükümetin hizmetlerinden ne kadar faydalanabiliyorum ona bakarım.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.