İpsiz uçurtma
04 Nis 2023 / Sal 10:45
/ 737 Kez Okundu
| |

Son oynadığı 2 maçta bay geçen İnegölspor için tehlike çanları son hızla çalmaya başladı. İnanın kendi sahamızda oynadığımız Bursa maçını tüm şehir ne anlama geldiğini idrak etmişte, bir tek teknik heyet, birde bizim futbolcular anlamamış. 

5 bin seyirci önünde tek sarı kart ile maçı tamamlamamız bide üstüne üstlük yenilmemize rağmen bunların olması durumu iyice açıklıyor. İnegöl’e 1 puan için gelen Bursaspor ise biri kişisel olmak üzere 2 golle maçı kazanan taraf oldu. 

Biz ise rakibin 2 kule stoperine rağmen havadan saçma sapan top oynamaya çalıştık. Rakibin bloklar arası kontrolü de daha da işimizi zorlaştırdı. Her zaman futbolun ana gerçeği olan istemek, mücadele vermek ve rakipten fazla koşma kuralını da rakip uygulayınca zaten mağlubiyette kaçınılmaz oldu. Bu maçın skoru hoca ve sahada ipsiz uçurtma modunda olan futbolculara yazar. Bu maçın galibi taraftar olurken, ligde kalan 8 maçın bizim için ne ifade ettiğini ise bu saatten sonra anlatmaya bile gerek yok. 

Son olarak şunu söyleyelim; Bursa’da İnegölspor’a yönelik tepkiler var. Doğrusunu söylemek gerekirse sloganlar doğru değil ama bizde ilk maçta çiçek ve güllerle karşılanmadık. Nasıl siz ilk yarıda Amed’e yaptığınızı kendi deyiminizle cevap verdiyseniz, bizim tribünde onu yaptı. Kısaca buğday ekenin arpa hasat edeceği yoktu. Ne ektiysen onu biçtin…


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.