İstemezsen olmaz
19 Eyl 2022 / Pzt 14:37
/ 482 Kez Okundu
| |

Son oynadığı 3 maçtan puansız ayrılan İnegolspor için bu sezonda tehlike çanları erken çalmaya başladı. Futbolun ana kuralı puanı rakipten fazla istemesen olmaz. İzmir’de Menemen karşısından 2 haftalık kötü gidişatı durdurmak için giden Temsilcimiz, amatör hatalar yaparak yine sahadan puansız ayrıldı. Futbolun ana maddelerden biridir; istek, arzu rakibe baskı, agresif.

Oyun bunlar olmasa puan alman mucize olur. Maçın  başında sazı eline alan Menemen istediği tıngırtıyı maç boyunca hemen hemen yaptı. Baktık ki zorlanıyorlar öyle bir gol yedik ki rakip bile şaşırdı. Daha düne kadar bu ligin en iyi sağ beklerinden biri olan Medeni ilk maçına çıkmış gibiydi. Onun yaptığın hatayı Yunus Emre Duyan yapsa çocuğu inanın İzmir’de bırakırlardı. 

Savunmada zaman zaman uyumsuzluk kendini gösterdi. Orta sahada Bahadır yedekti. Oynatırsın bir dert, kulübede tutarsın ayrı dert. İlerde Ermeç yine tek başına mücadele etti. Kanatlardan Niyazi ve Umut bekleneni veremedi. Rakibi rahat oynattın. Ceza alanımıza kadar gelmelerine izin verdik. Pres yapıp basmayınca da zaten iyi ayakları olan rakip sonuca gitmiş oldu. Bir kere yumuşak ve kibar takım olma modundan çıkmak şart. Bunda nasıl yapacaksak, bir an önce yapmalıyız. 

Teknik heyet noktasında bir an önce kararlar almalıyız. Bazen olmayınca olmaz. Zorlamanın anlamı yok. Daha erken denilebilir, eksikler giderilecek denilebilir ama bana göre bir farklı elin takıma değmesi şart. Bütün bunlara rağmen maçın son dakikasında Ersel golü atsa puanla da dönebilirdik ama yine de takımda bir akort uyumsuzluğu var. Gözden kaçırmayalım. 

Alınan 3 mağlubiyet hafta sonu Isparta maçını final havasına soktu. Tüm İnegöl saha tribünde yönetim kanadında kenetlenip kazanmaktan başka çare yok zaten şu anda...


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.