İsteyen kazandı
29 Nis 2024 / Pzt 19:27
2 dk okuma / 434 Kez Okundu
| |

Ligin son iki haftasına girilirken, özellikle düşme hattındaki takımlar için kaderi İnegölspor belirleyecek gibi görünüyor. İç sahada Arnavutköy ile oynanan maç, bu kader maçlarından biriydi. Bu maç, Arnavutköy, Derince, Sarıyer ve Etimesgut için de büyük önem taşıyordu.

Bizim için ise maç sıradan bir maç gibiydi. Bazı oyuncular işin ciddiyetiyle mücadele ederken, bazılarının aklı saha dışındaydı. Maçın adamı kaleci Egemen'di. 4 net gol şansını kurtardı. Ayrıca Ömer ve Kadir'in kale çizgisinden çıkardığı topları da unutmamak lazım. Rakip Arnavutköy, devre arasında yaptığı transferlerle ligde kalacağının sinyallerini vermişti. Hem kağıt üzerinde hem de saha içinde fark yaratmışlardı. Kaçırdıkları pozisyonlar ve oynadıkları futbol bunu 90 dakika boyunca taraftarlara da gösterdi.

Ancak ben, ekstra işler beklediğim bazı oyuncuların erken ligi bitirmelerini kafamı karıştırdı. Teknik heyetin oyuncu değişikliklerinde gereksiz dakikaları beklemesi yine aynı tas aynı hamam oldu. Oyuncuların sanki sözleşmede yazılı madde gibi sahada kalmaları işin durumunu özetler gibiydi.

Oyunun çok önceden çıkması gereken Nadir'in maç sonuna kadar sahada tutulup ardından seyirciyle tartışması ve formayı yere atması ayrı bir fiyasko oldu. Ama ben Nadir'e kızmıyorum. Bu oyuncuyu bildikleri halde alan ve oynatanları konuşmak gerek.

Son olarak yediğimiz gole gelelim. Dünyanın hiçbir yerinde oyunun son dakikasında rakip ceza sahası içine serbest vuruş kullanırken böyle adam paylaşımı ve kademe anlayışı olamaz. Hele hele 3 oyuncu arkada bomboş bırakılmaz. Ofayst taktiği diyelim, ona da itiraz yok. Kisaca bu kadar insanları aptal yerine koymayalım arkadaşlar. Gol yenir ama bu şekilde asla...

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.