Kardeş Payı
22 Nis 2024 / Pzt 10:50
/ 140 Kez Okundu
| |

Her ne kadar sahada ve dışında Isparta ile aramız iyi olmasa da, son 3 haftaya girilirken ortaya konulan futbol ve paylaşılan 1'er puan bizi Kardeş Payı'na sevk etti. Açık ve güzel bir havada oynanan maçta tribüne geldiğimizde ev sahibi seyircinin ilgisinin yok denecek kadar az olduğunu gördükten sonra "play-off Isparta'nın hak ettiği bir şey değil diye" içimizden geçirmedi desek yalan olur.
Ama bizde kadro dışı kalanların ve kadroya alınmayanların çokluğu sebebiyle hem sahada hem de kağıt üzerinde ev sahibi favori gözüktü. İyi de başladılar, özellikle Alim Harlak ile sol taraftan etkili bindirmeler yaptılar ve hatta ofsayt kokan bir golle de öne geçtiler. O anda dağılabiliriz kaygısı içimden geçerken takım toparlandı ve üretme adına gayret gösterildi. Özellikle 2. yarı oyunun kontrolü uzun süre bizdeydi. Pas noktasında tercih hataları ve final bitiminde yaptığımız yanlışlıklar golü bulamamıza sebep oldu.
Bu arada ev sahibi takım da 2. golü bulmakta sorun yaşayınca umutlarımız arttı ve son dakika golüyle hem Isparta'nın play-off masalını bitirdik hem de rövanşı vermemiş olduk.
Bana göre yine takım istekli, hilesiz ve hurdasız mücadele etmesine karşı oyuncu değişiklik tercihinde aksaklıklar oldu. Teknik heyet Berkay Tekke ile başladı. Ben de kendisinden umutluydum ama sanırım genç oyuncu bizimle aynı görüşte değil. Ne topa gidiyor, ne mücadele isteği var ne de hangi ligde mücadele ettiğinin farkında bile değil.
Yine Emir tercih edilebilirdi. Dikine oynayan ve şut atabilen bir adam eksikti. Oyunda sadece o varken, Berat oyuna dahil edilince freni patlamış kamyon olduğumuzu o an net anladım.
Yine Samet Karakoç tercihi... Yoksa bu oyuncuyu yeniden mi keşfediyoruz yoksa gönlünü mü alıyoruz? Arda Çağdaş kesinlikle beğendiğim bir oyuncu. "Hattı seneye kalsın" diyeceğimiz bir isim ama o da net ilk 11 futbolcusu değil. İyi bir hamle ve skora göre değerlendirilmesi gereken bir futbolcu. Fakat es geçelim, kolay vazgeçilen biri değil Arda.
Sonuç olarak bu maç için konuşacak olursak, puan puandır, hak ederek aldık. Ama bir gerçek var ki o da oyuncularda. Bizde bu roman yazılacak sezonun bitmesi için adeta gün sayıyoruz.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.