Kazanan Haklı
25 Şub 2022 / Cum 15:02
/ 213 Kez Okundu
| |

İnegölspor’un Velimeşe karşısındaki skor sonrası söylenecek tek şey aslında şu kazanan haklıdır.

2 kritik maçta 6 puan çıkartan İnegölspor, Velimeşe karşısında zaten kağıt üstünde favori olan taraftı. Fakat rakibin düşme hattında bulunması ve artık bu tür maçların onlara neler ifade etmesi bizi zevkli ve çekişmeli bir maç izleyeceğimizi hayal ettirdi. Tabi İnegölspor’da ısıran basan agresif orta saha oyuncusu Furkan ve Kadir’in olmayışı, bu maçta bir hayli öne çıktı ama Emir'in bir önceki maça göre istekli ve dikine oynama çabası azda olsa oyunun bazı bölümlerinde ipin bizim elimizde olduğunu hissettirdi.

Fakat buna karşı bazı anlarda yumuşak oyun anlayışımız rakibi  umutlandırdı ve ataklarını çoğaltma çabasına girdi. Eğer Yakup ve Burhan gibi etkili oyuncuları gününde olsa, inanın işimiz oldukça zor olurdu. Tabi takımda Diyarbakır deplasmanı sonrası yorgunluk belirtileri de dikkat çekti hatırlatalım.

Sonuçta 3 maç 9 puan bizim alt sıralar ile işimizi tamamen koparttı diyebiliriz. Bunun bir diğer avantajı ise önümüzdeki sezonla ilgili planlama yapıp, durumumuzu gözden geçirme adına uzun bir zamanımızın olması. Umarız yönetim bu anlamda 3 aylık süreyi iyi değerlendirir de  önümüzdeki sezon yapılanmasına ciddi fayda sağlar.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.