:
/ 1.456 Kez Okundu
| |

Paralel devlet söylemleri, art arda yaşanan oprerasyonlar ve görevden almalar. Yani ortalık toz duman.. 

Yerel seçimler öncesinde yaşanan bu durum elbette “neden?” sorusunu bize sordurdu.

“Kim haklı kim haksız? tartışmasına girmeye hiç niyetim yok. Benim için tek doğru olan şey bugünlerde başka.

Hizmet hareketi ile iktidar arasında yaşanan sert düellonun sonucunu merak ediyorum . Yani sandığa yansıması nasıl olacak inanın dört gözle bunu bekliyorum.

Şimdi gelelim İnegöl’e..

Ülkemiz toz duman olur da güzel ilçem olmaz mı? Burası da karışık. Medya ve İnegöl Belediye Başkanı arasında ki tartışma neredeyse Hizmet-iktidar kavgasına dönüştü. Ama buradaki tek ortak nokta zamanlama.

Bu tartışmanın içinde yer alan bir kişi dışında, diğer arkadaşları yakınen tanıyan biriyim. Bir çok konuda kefil bile olurum. Farkında olarak yada olmayarak bir tartışmanın içine mi sokuldular? Yoksa zamanlama olarak uzun süredir içlerinde besledikleri birikimleri mi dışa çıkardılar? Bunu bence tartışmak lazım.

Abi kardeş arasında da zaman zaman tartışmalar olur, anlaşmazlıklar çıkabilir ama aynı pencereden bakan insanların arasında ki bu buz dağları eriyeceği yerde maalesef daha da büyüyor.

İnsanların hata yapması kadar normal bir şey olamaz. Ama birbirlerinin yüzüne her zaman bakan insanların kavgaları bence dört duvar arasında kalmalı.

Önerime gelince;

1-Eleştirmek yerine kazanma metodu uygulanmalı

2-Herkesin kurtlarını dökeceği bir ortam oluşturulmalı ve konuşulanlar orada kalmalı

3-Kişisel sorunların medya aracılığı ile yayınlanmasına son verilmeli

4-Kişisel ve kurumsal menfaatler yerine İnegöl’ün menfaatleri ön plana çıkmalı

Aksi halde herkes bildiğini okumaya devam ederse, kişisel dezenformasyonun önümüzde ki dönemde daha da artacağı kaçınılmaz olacaktır. Ve inanın bana Türkiye üzerinde böylesine anlaşılmaz operasyonlar yapılırken, kindarlığın zamanlamasının faturası birilerini çok sevindirecektir.

Benden söylemesi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.