Korona virüsün isimsiz kahramanları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Korona virüsün isimsiz kahramanları
28 May 2020 / Per 19:37
/ 2.317 Kez Okundu
| |

Zor bir süreçten geçiyoruz, evde kal dönemi, pandemi dönemi derken bazı isimler ön plana çıktı. Bu süreçte başta doktor ve hemşireler olmak üzere tüm sağlık personelleri yaptığı fedakâr çalışmalar ile ön plana çıktı.

Bu süreçte kimse temizlik görevlilerini konuşmadı, kimse yapılan bu özverili çalışmalarından bahsetmedi. Pandemi dönemi öncesinde bile yaptığı işlere saygı duyulması ve taktir görmesi gerekirken biz sadece gözlerimizi sağlık personellerimize çevirdik. Evinde karantina olan covid-19 testi pozitif çıkan hastanın da çöpünü, hasta olduğundan habersiz olan vatandaşında çöpünü tebrik ve takdir beklemeden taşıdılar. Bu süreçte milyon dolarlar kazanan topçuların sağlıklarını konuşulduğu kadar her şeylerinden feragat eden emekçilerden hiçbirimiz bahsetmedi.

Evde kal sürecinde iş yükünün belki 2 belki 3 katına çıktığı dönemde kendi bedenlerinden kendi sağlıklarından feragat ederek İnegöl’ün bütün çöpünü taşına İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan 165 isimsiz kahramanı tebrik ediyorum. Yaptıkları işe saygı duyarak önlerinde saygı ile eğiliyorum. Sizde bu süreçte hiç bir şey yapamazsanız bu isimsiz kahramanları gördüğünüzde bir tebessümle selam verin hal ve hatırlarını sorun.    

Bu zorlu süreçte başta tüm kamu kurumlarında çalışan temizlik personelleri olmak üzere, sağlık çalışanları, doktorlardan Allah razı olsun.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.